Bring Your Bro: Πάρε μέρος με τον κολλητό σου και γίνε ο βασιλιάς του StreetBall

Newsroom
Bring Your Bro: Πάρε μέρος με τον κολλητό σου και γίνε ο βασιλιάς του StreetBall
Η UPGR8 και το GiANT Heart, με χορηγό επικοινωνίας το Gazzetta.gr, διοργανώνουν το 1ο 2on2 StreetBall - Bring Your Bro στην Ελλάδα και σε περιμένουν να δηλώσεις συμμετοχή.

Αυτό το τουρνουά δεν είναι σαν τα άλλα!

Εμπνευσμένο από τα ανοιχτά γήπεδα της Αμερικής, έρχεται για να συγκεντρώσει τους καλύτερους StreetBallers, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, ταχύτητα και θέαμα στα γηπεδάκια που βρίσκονται Μηλεών & Αλεξάνδρας, στους Αμπελόκηπους (ακριβώς πίσω από το μετρό Αμπελοκήπων και δίπλα από τη ΓΑΔΑ).

Πάμε να δούμε αναλυτικά όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το τουρνουά:

bring your bro

Τι είναι το Bring Your Bro;

Το Bring Your Bro είναι το πρώτο 2on2 StreetBall που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την UPGR8 και το GiANT Heart, με χορηγό επικοινωνίας το Gazzetta.gr. Εμπνευσμένο από τα ανοιχτά γήπεδα της Αμερικής, έρχεται για να συγκεντρώσει τους καλύτερους StreetBallers, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, ταχύτητα και θέαμα στα ανακαινισμένα γήπεδα του GiANT Heart.

Η φιλοσοφία αυτού του τουρνουά είναι ο υψηλός ανταγωνισμός, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια κάποιος παίκτης να "κρυφτεί" πίσω από τους συμπαίκτες του, όπως μπορεί εύκολα να γίνει σε άλλα τουρνουά, όπου οι ομάδες απαρτίζονται από περισσότερους παίκτες. Όταν είσαι με τον κολλητό σου, θα κάνεις τα πάντα, ώστε να τα καταφέρετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και δυσκολίες. Έτσι, λοιπόν, και στο Bring Your Bro, που θα υπάρχει υψηλή ένταση, δυνατές μονομαχίες και η αδρεναλίνη θα βρίσκεται στα κόκκινα, ο κάθε παίκτης θα έχει τον κολλητό του, να τον στηρίζει για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κορυφή.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Bring Your Bro είναι ανοιχτό για όλους. Τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, ενεργοί ή παλαίμαχοι, οι οποίοι επιθυμούν να αναμετρηθούν σε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, τώρα μπορούν να τα καταφέρουν. Μέσω του συγκεκριμένου τουρνουά, τους δίνεται η δυνατότητα να αναβιώσουν στιγμές από την παιδική τους ηλικία και να θυμηθούν όλες αυτές τις μαγικές στιγμές που έζησαν παίζοντας μπάσκετ. Όλα αυτά σε ένα διήμερο με δυνατές συγκινήσεις, πολλά ‘’καλάθια’’, μουσική και πλούσια δώρα.

Οι 4 πρώτες ομάδες έχουν ήδη κλείσει! Μπορείτε τώρα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στις 64 ομάδες που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο των καλύτερων Streetballers της χώρας και μοναδικά έπαθλα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για ηλικίες 18+ και θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας επί όλων των έγκυρων συμμετοχών.

Για τη δήλωση συμμετοχής, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Bring Your Bro & GiANT HEART

Πώς συνδέεται η πρωτοβουλία του GiANT HEART με το Bring Your Bro; H Novibet και σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εδώ και έναν χρόνο, αναλαμβάνει την ανακαίνιση γηπέδων σε διάφορα σημεία σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να προσφέρει πίσω στην κοινωνία ανανεωμένα γήπεδα, ώστε κάθε λάτρης του αθλητισμού να μπορεί να απολαμβάνει το παιχνίδι με ασφάλεια.

Μέσω του πρώτου Streetball τουρνουά τα ανακαινισμένα γήπεδα του GiANT Heart παίρνουν ξανά ζωή και επιστρέφουν πίσω στον κόσμο.
Η αρχή θα γίνει στα δύο νέα γήπεδα επί των οδών Μηλέων & Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους στις 23 και 24 Ιουλίου 2022.

Γιατί να συμμετέχεις;

  • Είναι υπόθεση κολλητών: Παίρνεις τον κολλητό σου και προσπαθείτε να γίνετε οι κυρίαρχοι του γηπέδου, φτάνοντας στην κορυφή. Εκεί, σας περιμένουν δώρα και εκπλήξεις!
  • Ταχύτητα, ένταση & μεταλλικά διχτάκια: Σε μισό γήπεδο μπάσκετ, προσπαθείς να σκοράρεις με τον κολλητό σου όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, απέναντι σε πιεστική άμυνα. Θα ξεχνάς τις σκληρές άμυνες και την κούραση, κάθε φορά που θα ακούς τον ήχο που θα κάνει η μπάλα, όταν θα μπαίνει στο μεταλλικό διχτάκι.

Πριν το τουρνουά είναι σημαντικό να:

  • Έχω ενημερώσει τον Bro μου έγκαιρα ότι θα παίξουμε. Καλό είναι να ενημερώνουμε από νωρίς για τέτοια θέματα.
  • Έχω κοιμηθεί καλά. Δεν έγινε και κάτι αν κοιμηθώ απ’ τις 10μ.μ. το βράδυ πριν το τουρνουά.
  • Έχω φροντίσει να είμαι σε φόρμα. Καιρός να βγάζω το σκύλο πιο συχνά για βόλτα.
  • Έχω προσέξει τη διατροφή μου. Οι πίτσες και τα σουβλάκια, μετά τον αγώνα.
  • Τις ημέρες του τουρνουά έχω μαζί μου: μια πετσέτα, μια ακόμα αλλαξιά και κατάλληλα αθλητικά παπούτσια. Η παρέα σου στην κερκίδα μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση.
  • Και βέβαια να το απολαύσω όσο δεν πάει!

Πώς παίζεται;

Μπαίνεις στο γήπεδο με τον κολλητό σου και μέσα σε 10' λεπτά, προσπαθείτε να σκοράρετε 15 πόντους. Αν οι άμυνες είναι σκληρές, προσπαθήστε να έχετε τους περισσότερους πόντους μόλις ολοκληρωθούν τα 10'.

Ο χρόνος είναι αντίπαλος σας, γιατί σταματάει μόνο σε σκληρό φάουλ, για να εκτελέσετε τη μία βολή που δικαιούστε.

Εσύ και ο κολλητός σου, φροντίστε να έχετε καλή φυσική κατάσταση, γιατί σας περιμένουν τουλάχιστον 3 αγώνες back to back στον όμιλο σας, όπου αν θα τερματίσετε μέσα στις 2 πρώτες θέσεις, συνεχίζετε στα Knock Out παιχνίδια.

Μην ξεχνάτε ότι και οι πόντοι είναι σημαντικοί, οπότε φροντίστε να κρατάτε ψηλά το σκορ σας, ακόμα και στις ήττες. Ακόμα και ο ένας πόντος μπορεί να είναι αρκετός, για να συνεχίσετε στο τουρνουά.

Bros Challenge

Την Κυριακή 24/7, πριν την τελική φάση των 8, οι δύο παίκτες της κάθε ομάδας, θα διαγωνιστούν σε ένα ξεχωριστό Challenge σκοραρίσματος.

Οι δύο συμπαίκτες θα πρέπει μέσα σε 1' λεπτό να σκοράρουν, όσους περισσότερους πόντους μπορούν, από τις 4 οριοθετημένες θέσεις που θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο.

Οι δύο παίκτες της κάθε ομάδας θα συνεργάζονται, καθώς ο ένας θα είναι αυτός που θα παίρνει την προσπάθεια για το σουτ και ο άλλος θα μαζεύει τα ριμπάουντ και θα δίνει πάσα μετά από κάθε άστοχη προσπάθεια.

Οι 2 ομάδες από τις 8 που θα επιτύχουν το μεγαλύτερο σκορ, θα διαγωνιστούν στην τελική φάση, ώστε να διεκδικήσουν 1 Ζευγάρι παπούτσια Zoom Freak και μια φανέλα Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Έπαθλα

Εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο, οι κορυφαίοι Streetballers θα κερδίσουν και μοναδικά έπαθλα.

  • 1η Θέση: Ταξίδι στo Milwaukee για τους 2 μεγάλους νικητές για αγώνα ΝΒΑ των Bucks
  • 2η Θέση: 2 PS5 & παιχνίδι ΝΒΑ2Κ
  • 3η Θέση: 2 υπογεγραμμένες φανέλες από Γιάννη Αντετοκούνμπο
  • Διαγωνισμός Bros Challenge: 1 Ζευγάρι παπούτσια Zoom Freak και μια φανέλα Γιάννη

Φόρμα Συμμετοχής

Τι περιμένεις;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα μαζί με τον Bro σου και μπορεί να γίνετε οι πρώτοι StreetΒallers της Ελλάδας!

 

Τελευταία Νέα