ΕΟΚ: Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ομοσπονδίας

Newsroom
ΕΟΚ: Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ομοσπονδίας

bet365

Από την Δευτέρα (27/06) τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ, με τα σωματεία να καλούνται να κάνουν την σχετική εγγραφή μέχρι και τις 10 Ιουλίου.

Η πλατφόρμα που συνδέεται με την εποχή της πλήρους ψηφιοποίησης για το ελληνικό μπάσκετ ανοίγει... αυλαία την Δευτέρα 27 Ιουνίου. Μετά το Μνημόνιο Συνεργασία που υπογράφτηκε μεταξύ Ομοσπονδίας και Κυβέρνησης, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι και τις 10 Ιουλίου προκειμένου να διευκολυνθούν όλες διαδικασίες που σχετίζονται με το κομμάτι των σωματείων.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, Δευτέρα 27/6, αρχίζει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η πλατφόρμα θα προσφέρει στα σωματεία της καλαθοσφαίρισης τη δυνατότητα άμεσης επαφής και επικοινωνίας με την Ομοσπονδία και την άμεση διεκπεραίωση όλων των υποθέσεών τους και διαδικασιών, όπως δήλωση δύναμης αθλητών, μεταγραφών, δηλώσεις συμμετοχών στα πρωταθλήματα και άλλες που θα ανακοινώνονται λεπτομερώς ανά περίσταση.

Για αυτό το λόγο καλούμε τα σωματεία από σήμερα ως και την 10η Ιουλίου να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα επισκεπτόμενοι το σύνδεσμο apps.basket.gr ή επιλέγοντας τον σχετικό σύνδεσμο / banner, στην κεντρική ιστοσελίδα της ομοσπονδία www.basket.gr.

Η διαδικασία της εγγραφής είναι ιδιαίτερα απλή και γίνεται με τους κωδικούς taxisnet των σωματείων.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα τα σωματεία μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα