Γερο-Γιοβάισα: Στεφ, πάρε το 4ο δαχτυλίδι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Στεφ, πάρε το 4ο δαχτυλίδι!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ανυπομονεί όπως και ο Κλέι Τόμπσον για τον 6ο τελικό του NBA για φέτος και στηρίζει τους Γουόριορς για τη στέψη στο Βοστόνη!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Επιτέλους ήλιος έξω! Τέρμα τα σύννεφα, τέρμα και οι... ελπίδες των Σέλτικς απέναντι στους Γουόριορς. Τί γιατί; Γιατί έτσι θέλω να πιστεύω!

Οι φετινοί τελικοί του NBA με έκαναν να ξαναβρώ την αγάπη που κάπου είχε ξεπέσει για τον μαγικό κόσμο της Λίγκας όπου γίνονται θαύματα. Ναι, έτσι λέω όλα αυτά τα τρελά που συμβαίνουν στο NBA, τα μαγικά τρίποντα και τα καρφώματα που ίσως και να μην μπορείς ποτέ να καταλάβεις.

Εγώ θα το κάνω το ξενύχτι μου και για σήμερα και θα περιμένω να δω τον Στεφ, τον Κλέι... άντε και τον Γκριν – αν και δεν τον αξίζει τόσο τον μαύρο κύκλο στα μάτια – να κάνουν το «διπλό» και να φεύγουν από την Βοστόνη με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Πέρυσι τέτοια περίοδο βλέπαμε τον Γιάννη να κάνει τα δικά του και να οδηγεί τους Μπακς στην κορυφή. Τώρα, είναι η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Γκόλντεν Στέιτ και της φωταγώγησης του Bay...

Θεωρώ πως οι «πολεμιστές» θα καταφέρουν με το χάντικαπ +3,5 που πληρώνει στο 1,95 να βάλουν τέλος στο Game6 και να στεφθούν Πρωταθλητές, ενώ και το σκέτο στοίχημα νίκης βρίσκεται σε απόδοση 2,40!

Και επειδή ο Στεφ αφού ... πήρε τις ανάσες του στο 5ο ματς περιμένω να ξαναβρεί τον δαιμονισμένο εαυτό του όπως το έκανε στο 4ο παιχνίδι (43 πόντους τότε), η επιλογή να πετύχει περισσότερους πόντους από τον Τέιτουμ τα ξημερώματα της Παρασκευής υπάρχει στο 1,75!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα