Λαμπρόπουλος: Συνεχίζει στην Ισλανδία με διετές συμβόλαιο στη Θορ

Λαμπρόπουλος: Συνεχίζει στην Ισλανδία με διετές συμβόλαιο στη Θορ

bet365

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος θα παραμείνει κάτοικος Ισλανδίας, καθώς άφησε τη Νιάρδβικ όμως υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Θορ.

Ο 39χρονος φόργουορντ-σέντερ ολοκλήρωσε την περιπέτεια του με τη Νιάρδβικ, ωστόσο το κεφάλαιο της Ισλανδίας δεν έκλεισε για τον ίδιο. Κι αυτό διότι ο πολύπειρος ψηλός υπέγραψε για δύο χρόνια με τη Θορ, η οποία αποτελεί τη νέα του μπασκετική στέγη.

Ο Λαμπρόπουλος μέτρησε φέτος 16.2 πόντους και 9.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, κάνοντας την διαφορά στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας. Κατά το παρελθόν, αγωνίστηκε σε Βενεζουέλα, Ουρουγουάη, Κατάρ, Αργεντινή, Ιταλία και Ισπανία.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί για περίπου τέσσερά χρόνια, πιο πρόσφατα με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2019-20, ενώ παλαιότερα πέρασε από τον Απόλλωνα Πάτρας, τον Αρκαδικό, τον Ηρακλή και την ΑΕΛ, μετρώντας συνολικά 78 συμμετοχές στην Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα