ΓεροΓιοβάισα: Στο Βελιγράδι ήρθα για την κούπα

ΓεροΓιοβάισα: Στο Βελιγράδι ήρθα για την κούπα
Οι ημιτελικοί της Euroleague κλέβουν την παράσταση και ο λάτρης της βότκας δεν γινόταν να απέχει.

Γεια σας φίλοι μου. Είναι δυνατόν να λείψει ο λάτρης της βότκας από το Final 4 της Euroleague. Είμαι ήδη στο Βελιγράδι και θα απολαύσω από κοντά το Final 4. Έχω δεχθεί πολλά μηνύματα και κατάρες από φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι μου λένε να μην δώσω νικητή στον ημιτελικό των Πειραιωτών με την Εφές. Μα καλά γιατί με φοβάστε; Έχω αμαρτωλό παρελθόν; Mάλλον κάτι έχω κάνει στο παρελθόν και έχω φοβήσει τον κόσμο.

Επειδή δεν θέλω να σας στεναχωρήσω λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, θα κινηθώ πιο έξυπνα για να αποφύγω το βρίσιμο. Πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι ανάλογα με τις συνθήκες. Τζάμπολ λοιπόν στις 19:00 με το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές. Έριξα μια ματιά στα ειδικά παικτών και βρήκα λαβράκι στο φίλο μου τον ΜαΚίσικ. Ήταν ο άνθρωπος που κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακο στο πρώτο ημίχρονο του Game 5 με τη Μονακό. Παίζει με τσαμπουκα και χωρίς φόβο. Με δελεάζει το over 6.5 πόντοι του Σακιέλ και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα στο 1.85.

Πάμε και στην πλευρά της Εφές. Ο κύριος Μίτσιτς τα σάρωσε όλα πέρυσι και το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος. Ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι και να κάνει μάγκες τους συμπαίκτες του. Θα σκοράρει στον ημιτελικό, όμως θα σερβίρει κιόλας. Το over 4.5 ασίστ του Σέρβου στο 2.20 μας κλείνει το ματι.

Τέλος στις 22:00 η Ρεάλ θα κοντραριστεί με τη Μπαρτσελόνα στον ισπανικό εμφύλιο. Δύσκολο να προβλέψεις τον νικητή, αλλά για να μην με πείτε κότα, σε αυτό το ματς θα το κάνω. Πάμε με τους Καταλανούς του Σάρας που έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο μέσα στη σεζόν. Για να ανέβει η απόδοση διαλέγω την νίκη της Μπάρτσα με -2.5 στο 1.72.

Θα σας δώσε και δύο ειδικά παικτών για να έχετε ποικιλία. Ο Ρούντι ξέρει τι σημαίνει Final 4 και θα τα παρει τα σουτ του. Ειδικά τα τριποντάκια του. Το over 4.5 πόντοι του Ισπανού περιφερειακού δεν είναι δύσκολο να βγει και σας προτρέπω να το επιλέξετε. Για τη Μπαρτσελόνα έχω βάλει στο στόχαστρο τον Ντέιβις. Το να μαζέψει over 4.5 ριμπάουντ προσφέρεται στο 2.20 και μπορεί να έχει ρίσκο, αλλά ο τολμών νικά. Για να δείτε πως ξέρω από αρχαία. Μορφωμένος ο ΓεροΓιοβάισα!

Καλή τύχη σε όλους. Ραντεβού το Σάββατο με τελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα