Ξηλώνεται και μεταφέρεται στα Γιάννενα το κλειστό του Ελληνικού!

Newsroom
Ξηλώνεται και μεταφέρεται στα Γιάννενα το κλειστό του Ελληνικού!

bet365

H συμφωνία ανάμεσα στην ΓΓΑ και την Περιφέρεια Ηπείρου είχε υπάρξει από καιρό και πλέον έφτασε η ώρα της... μετακόμισης. Το άλλοτε κλειστό του Ελληνικού ξηλώνεται για να ξαναστηθεί σε λίγο καιρό στα Ιωάννινα!

Η μεταφορά του κλειστού γυμναστηρίου Ολυμπιακών προδιαγραφών από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού στα Γιάννενα ήταν το μεγάλο στοίχημα της Περιφέρειας Ηπείρου όσο αφορά τον τομέα του Αθλητισμού και πλέον η στιγμή των πράξεων έφτασε.

Ήδη το κλειστό που τα περασμένα χρόνια φιλοξένησε μεγάλα μπασκετικά ραντεβού τόσο στους Ολυμπιακούς του 2004, όσο και τελικούς Κυπέλλου μπάσκετ... ξηλώνεται. Γερανοί, φορτηγά και εργαζόμενοι έκαναν την εμφάνισή τους με την περιοχή να θυμίζει εργοτάξιο.

Πλέον τα πάντα θα μεταφερθούν στα Ιωάννινα όπου το κλειστό θα στηθεί από την αρχή στην είσοδο της πόλης, στην περιοχή του Πανηπειρωτικού. Κάτι που σημαίνει ότι σε λίγο καιρό οι πολίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου γενικότερα θα απολαμβάνουν ένα υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο που θα καλύπτει τις ανάγκες ομάδων και παικτών.

 

Τελευταία Νέα