Χωρίς Μανωλόπουλο στη Γερμανία το Περιστέρι, αμφίβολη η παρουσία του στο ματς της Εθνικής

Newsroom
Χωρίς Μανωλόπουλο στη Γερμανία το Περιστέρι, αμφίβολη η παρουσία του στο ματς της Εθνικής

bet365

Το Περιστέρι αναχώρησε για τη Γερμανία ενόψει της αναμέτρησης με την Κράιλσχαϊμ (17/11, 19:30) χωρίς τον Σωτήρη Μανωλόπουλο λόγω ασθένειας ενώ είναι αμφίβολη η παρουσία του και στον αγώνα της Εθνικής ομάδας απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία (25/11).

Το Περιστέρι ταξίδεψε στη Γερμανία για την αναμέτρηση με την Κράιλσχαϊμ στο πλαίσιο του FIBA Europe Cup δίχως τον προπονητή του, Σωτήρη Μανωλόπουλο ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω ασθένειας.

Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει και με την παρουσία του στην άκρη του πάγκου της Εθνικής ομάδας στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στο Νιούκαστλ (25/11), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Ελλάδα μπαίνει στη μάχη των «παραθύρων», αρχής γενομένης από το ματς με τους Βρετανούς ενώ έπεται η αναμέτρηση με τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη στις 28/11.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μανωλόπουλου στο Περιστέρι, Κώστας Παπαμάρκος ανέφερε ενόψει του αγώνα με την Κράιλσχαϊμ:

«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και παίζει σε υψηλό τέμπο. Στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για την πρόκριση.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε επιτρέψει στην Κραιλσχάϊμ να μας τιμωρήσει από τα λάθη μας και τα χαμένα ριμπάουντ. Άρα ο βασικός στόχος είναι να ελέγξουμε αυτά τα δυο κομμάτια. Τα λάθη μας, ώστε να μην έχουμε πολλά και να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο από τις δεύτερες ευκαιρίες, τα χαμένα ριμπάουντ».

 

Τελευταία Νέα