Γιαννάκης για τον θάνατο του Κωσταλά: «Ο μπάρμπα-Γιάννης είναι ένας θρύλος»

Newsroom
Γιαννάκης για τον θάνατο του Κωσταλά: «Ο μπάρμπα-Γιάννης είναι ένας θρύλος»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ως πρόεδρος του ΣΕΠΚ μίλησε για τον «μπασκετάνθρωπο» του ελληνισμού στη Νέα Υόρκη, Γιάννη Κωσταλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

«Η απώλεια του Γιάννη Κωσταλά είναι μεγάλη, τεράστια. Υπήρξε ένας άνθρωπος που με χαρά βοηθούσε το ελληνικό μπάσκετ από τη Νέα Υόρκη. Όποια προσπάθεια κι αν γινόταν να βρεθεί κάποιος στις ΗΠΑ, προπονητής ή αθλητής, εκείνος ήταν πάντα δίπλα της και τη στήριζε με όλες τις δυνάμεις του» ανέφερε ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ για τον χαμό του Γιάννη Κωσταλά και συνέχισε:

«Σε όλη του τη ζωή, προσέφερε απλόχερα τη βοήθειά του σε όλους. Ήταν "εκεί" σε οτιδήποτε μπορούσε να στηρίξει τις ελληνικές προσπάθειες για επιτυχίες, κάνοντας τα πάντα με μια πρωτοφανή ανιδιοτέλεια. Δεν σταματούσε να προσφέρει απλόχερα βοήθεια σε κάθε άνθρωπο του αθλητισμού τη ζητούσε ή τη χρειαζόταν, ευρισκόμενος στις ΗΠΑ. Γι αυτό κιόλας, το σπίτι του ήταν το σπίτι όλων των ανθρώπων του αθλητισμού, όχι μόνο του μπάσκετ».

Και κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ: «Ο μπάρμπα Γιάννης είναι ένας θρύλος! Δεν θα σβήσει ποτέ από την μνήμη μας και η αγάπη που είχε για τον αθλητισμό είναι κάτι που θα βρίσκεται συνέχεια κοντά μας και θα μας ακολουθεί για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...»

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: INTIME

NEWS FEED