Φασούλας: «Σέβομαι την απόφαση, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Φασούλας: «Σέβομαι την απόφαση, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση»

bet365

O Παναγιώτης Φασούλας τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΟΚ, τονίζοντας ότι σέβεται την απόφαση που έλαβε το εκλογικό σώμα.

Οι εκλογές της ΕΟΚ ολοκληρώθηκαν, με την επικράτηση της παράταξης του Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ. Ο ηττημένος της διαδικασίας, Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος θα συμμετάσχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μίλησε για το αποτέλεσμα των εκλογών, τονίζοντας ότι σέβεται την απόφαση, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΕΟΚ.

Η δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα σωματεία που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» για την ενεργή συμμετοχή τους στην πολύμηνη προεκλογική διαδικασία και τη μάχη που έδωσαν.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, τόσο για την εκλογή του Προέδρου, όσο και των μελών του ΔΣ, γίνεται φανερό ότι το πρόγραμμά μας και η προσφορά μας στο μπάσκετ, δεν ήταν αρκετά για να πεισθεί η πλειοψηφία των σωματείων ενός χώρου που υπηρετήσαμε επί δεκαετίες. Την απόφαση αυτή του εκλογικού σώματος είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ.
Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΕΟΚ.
Παναγιώτης Φασούλας
«ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED