Εκπρόσωπος της ΕΟΚ στην ΕΟΕ ο Λιόλιος

Αντώνης Καλκαβούρας
Εκπρόσωπος της ΕΟΚ στην ΕΟΕ ο Λιόλιος

bet365

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος εξελέγη επίσης ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην ΕΟΕ με αναπληρωματικό τον Ευθύμη Ρεντζιά.

Ο διοικητικός ηγέτης του Προμηθέα Πατρών και επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα», Βαγγέλης Λιόλιος εξελέγη νέος πρόεδρος της ΕΟΚ έχοντας τη συντριπτική πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα, θα εκτελεί χρέη εκπροσώπου της ΕΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αφού συγκέντρωσε 302 ψήφους. Αναπληρωματικός εκπρόσωπος θα είναι ο Ευθύμης Ρεντζιάς της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ» που συγκέντρωσε 173 ψήφους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED