Παπανικολάου: «Εκλογές στις 12/9 με τη συμμετοχή όλων των σωματείων»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Παπανικολάου: «Εκλογές στις 12/9 με τη συμμετοχή όλων των σωματείων»

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, με ανακοίνωσή του, ζήτησε την τέλεση των εκλογών στις 12 Σεπτεμβρίου, με απαραίτητο όρο να συμμετάσχουν όλα τα σωματεία.

Οι εκλογές της ΕΟΚ πλησιάζουν (12/9), όμως η τέλεσή τους μόνο βέβαιη δεν είναι. Η διπλή προσφυγή στο Πρωτοδικείο από 60 σωματεία, με στόχο την απόκτηση δικαιώματος ψήφους, μπορεί να φέρει νέα αναβολή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άγγελος Παπανικολάου, με ανακοίνωσή του, ζητάει την τέλεση των εκλογών στην προκαθορισμένη ημερομηνία, ωστόσο απαιτεί τη συμμετοχή όλων των σωματείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξαφνικά κάποιοι παράγοντες ανακάλυψαν την …Αμερική. Και «έπεσαν από τα σύννεφα», αφενός από την δικαστική και όχι μόνο, δικαίωση δεκάδων σωματείων εξαιτίας της διάτρητης διαδικασίας του μητρώου και αφετέρου, εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα, κυρίως, στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα.
Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι δεν «άρθρωσαν λέξη» μήνες τώρα αναφορικά με την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή των συλλόγων στις εκλογές της ΕΟΚ, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα κι από τις αποφάσεις των Δικαστηρίων. Και οι οποίοι ζητούν επιτακτικά τη συρρίκνωση του Ελληνικού Μπάσκετ αποκλειστικά για το προσωπικό - εκλογικό συμφέρον…

Εμείς είχαμε εντοπίσει επ’ ακριβώς όλες αυτές τις δυσλειτουργίες μήνες νωρίτερα και είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως τους ίδιους και τους συν αυτώ, κρούοντας τον «κώδωνα του κινδύνου». Προφανώς, απευθυνόμασταν «εις ώτα μη ακουόντων»! Τώρα, τι έχουν να μας πουν; Δυστυχώς, πάλι σκόρπιες λέξεις, μισόλογα και ύβρεις.

Επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή πρώτη φορά: Θέλουμε εκλογές …χθες, επιθυμούμε να διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου με οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία αλλά με έναν απαράβατο όρο, μια βασική προϋπόθεση: Να συμμετέχουν όλα, ανεξαιρέτως, τα σωματεία που θα έχουν εισέλθει στο μητρώο έως και τις 3 Σεπτεμβρίου. Περιμένουμε σήμερα την απάντησή τους. Χωρίς «άδεια λόγια»… Χωρίς αστερίσκους, υπεκφυγές και υποκρισία…

Αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο να ενημερώσουμε τους αδαείς ότι ως μέλος του ΕΟΔΥ είχα επικοινωνία με τον ΓΓΑ, κ. Μαυρωτά, στον οποίο διατύπωσα την απόλυτη διαφωνία μου για τον υπερβολικό αριθμό των τεστ στους αθλητές. Πρότασή μου και η οποία μεταφέρθηκε επισήμως στον ΓΓΑ, είναι ο αριθμός και η συχνότητα των τεστ να συμβαδίζουν με τα όσα ισχύουν στην εκπαιδευτική κοινότητα. Στηρίζουμε, δε, τους εμβολιασμούς στις ηλικιακές ομάδες που προβλέπεται…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα