Βασίλης Σπανούλης: Επιστροφή στα γήπεδα για ένα οικογενειακό «μονό» με τον αδερφό του! (pics)

Ευαγγελος Στελλάκης
Βασίλης Σπανούλης: Επιστροφή στα γήπεδα για ένα οικογενειακό «μονό» με τον αδερφό του! (pics)

bet365

Στην Λάρισα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης, περνώντας οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, δίχως πάντως να αποχωρίζεται το αγαπημένο του άθλημα ούτε στις διακοπές!

Λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση του να αποσυρθεί οριστικά από τα παρκέ, ο Βασίλης Σπανούλης περνάει στιγμές ξεκούρασης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Βελίκα στην Λάρισα, μαζί με την οικογένεια του.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού πάντως δε χάνει ευκαιρία να φορέσει ξανά τα αθλητικά του προκειμένου να παίξει μπάσκετ. Αυτή τη φορά, σε ένα «μονό» που ήταν... οικογενειακή υπόθεση, αντίπαλος ήταν ο μεγάλος αδερφός του, Δημήτρης Σπανούλης.

Ο «Kill Bill» μοιράστηκε τη στιγμή στο Instagram, σχολιάζοντας με ευχάριστο ύφος: «1vs1 από τα παλιά, και με λίγους θεατές λόγω covid»!

Όπως φαίνεται τα δύο αδέρφια κράτησαν και σκορ, με τον Βασίλη να επικρατεί 21-15 του Δημήτρη.

span2

span

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED