Ο Κακιούζης ανέλαβε επίσημα την Κραϊόβα

Ο Κακιούζης ανέλαβε επίσημα την Κραϊόβα

bet365

Ο Μιχάλης Κακιούζης συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στη Ρουμανία αναλαμβάνοντας την Κραϊόβα και παρουσιάστηκε από τη νέα ομάδα του, αναλαμβάνοντας επισήμως τα καθήκοντά του.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας συνεχίζει την καριέρα του ως head coach στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας αφού συμφώνησε με την Κραϊόβα, κλείνοντας τον κύκλο του στο Παραλίμνι έπειτα από δυο χρόνια.

Ο Κακιούζης παρουσιάστηκε από τη νέα ομάδα του που φέτος τερμάτισε στην πέμπτη θέση της κατάταξης στη Ρουμανία με ρεκόρ 18-8 και αποκλείστηκε στα προημιτελικά των playoffs με 2-0 νίκες από τη Βολουντάρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην Κραϊόβα. Είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στη Ρουμανία και αμέσως αποδέχτηκα την πρόταση να κοουτσάρω εδώ. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση... Είδα τις υποδομές, το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τις εγκαταστάσεις στο σύνολό τους.. Μπορώ να πω ότι ο πρώτος στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στους αγώνες, να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίξουν... Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν τον Αύγουστο. Μέχρι τότε, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα υλοποιήσουμε και θα προχωρήσουμε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν» ανέφερε ο Μιχάλης Κακιούζης κατά την παρουσίασή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα