Εκλογές ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο απέρριψε όλα τα αιτήματα για προσωρινή διοίκηση!

Εκλογές ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο απέρριψε όλα τα αιτήματα για προσωρινή διοίκηση!

bet365

Το πρωτοδικείο απέρριψε και τα επτά αιτήματα προσωρινής διοίκησης που κατατέθηκαν στην χθεσινή ακρόαση και πλέον όλα είναι στον "αέρα" όσον αφορά την επόμενη μέρα της ΕΟΚ. Η πλευρά Βασιλακόπουλου θεωρεί ότι η απόρριψη των αιτημάτων την διατηρεί στην προσωρινή διοίκηση και έβγαλε ανακοίνωση.

Eπτά δικόγραφα και άλλα τόσα αιτήματα κατατέθηκαν στον Πρωτοδίκη, ο οποίος καλούνταν να αποφασίσει για τη νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ (δύο αιτήματα κατέθεσαν η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα, ένα εκείνη του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ τρία προήλθαν από τρίτους, οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι στις εκλογές της ΕΟΚ).


Το τελευταίο αίτημα προήλθε από τον δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό και το σωματείο «Εξάστερος» και μέσω του οποίου ζήτησε την παραμονή της τωρινής προσωρινής διοίκησης, η οποία έχει πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.


Το Πρωτοδικείο αποφάσισε να απορρίψει και τα επτά αιτήματα και ουσιαστικά να παρατείνει την «ακυβερνησία» στην οποία βρίσκεται η ομοσπονδία μπάσκετ (από τις 31/05), για μερικές ακόμη μέρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι απέρριψε και την παρέμβαση του Τάκη Μπαλτάκου ότι πρέπει να ισχύσει η θητεία της προηγούμενης διοίκησης, επειδή οι εκλογές δεν αναβλήθηκαν από υπαιτιότητα της ΕΟΚ αλλά από την παρέμβαση της ΚΥΑ.


Η επόμενη πράξη του πολυπαιγμένου "σίριαλ" γύρω από τις αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ, αναμένεται να παιχτεί την ερχόμενη Δευτέρα (07/06) και πάλι στο Πρωτοδικείο, όπου αναμένεται να προσφύγουν και πάλι όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος ήταν πρόεδρος στην προηγούμενη προσωρινή διοίκηση χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, εκλαμβάνει την απόφαση απόρριψης των επτά αιτημάτων, ως διατήρηση-νομιμοποίηση της δικής του διοίκησης και μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ λέει τα εξής:

«Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης. Μετά ταύτα η υφιστάμενη Προσωρινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Βασιλακόπουλο θα πράξει τα προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή νόμιμης και δημοκρατικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα