Στη Θεσσαλονίκη για νίκη και έκθεση

Gazzetta team
Στη Θεσσαλονίκη για νίκη και έκθεση

bet365

Διπλή αποστολή έχει η ομάδα του Αθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκτός από τη διατήρηση του αήττητου κόντρα στον Απόλλωνα (29/10, 16:00), οι νταμπλούχες Ελλάδας θα επισκεφτούν το Ολυμπιακό Μουσείο, στο οποίο φιλοξενείται η έκθεση «Μεγάλες Στιγμές του Ελληνικού Μπάσκετ».

Από τη συγκεκριμμένη έκθεση δεν θα μπορούσε να λείψει ο SONY Αθηναϊκός Α.Σ. Βύρωνα, η μοναδική ελληνική γυναικεία ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, το Κύπελλο FIBA Eurocup 2010.

«Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια φιλοσοφία που έχουμε αντιμετωπίσει και τα υπόλοιπα. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ζευγώλης και συνέχισε:

«Το πρωί ανήμερα του αγώνα σύσσωμη η ομάδα θα επισκεφτεί το Ολυμπιακό Μουσείο, όπου υπάρχει μια γωνιά για τον Αθηναϊκό για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου και το απόγευμα θα είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη νίκη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την πορεία μας και να διευρύνουμε το σερί μας».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις απουσίες τραυματισμών που έχει η ομάδα: «Δυστυχώς εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Σωτηρίου και Χάιντι βρίσκονται στην αποστολή, ωστόσο θα χρησιμοποιηθούν μόνο σε εσχάτη ανάγκη. Το θετικό είναι ότι διαθέτουμε το ρόστερ για να καλύψουμε τα όποια κενά».

 

Στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις της διεθνούς γκαρντ Λολίτας Λύμουρα: «Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Όπως στους προηγούμενους αγώνες, έτσι και σε αυτόν με τον Απόλλωνα πρέπει να δείξουμε στο παρκέ ότι είμαστε καλύτερες για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα