Τα βλέμματα στο Αλεξάνδρειο

Gazzetta team
Τα βλέμματα στο Αλεξάνδρειο

bet365

Η αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός (19:00, ΕΤ1) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι αποτελούν «γρίφο» μετά τις πρόσφατες προσθήκες των Ντομινίκ Τζέιμς και Ματέι Κρούσιτς, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει κλείσει ακόμα.

Απο την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Κεϊλίν Λούκας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στις φτέρνες, τον Μιχάλη Πελεκάνο με ράγισμα στον καρπό καθώς και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, που κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει πάρει 13 παίκτες στην αποστολή, κάτι που σημαίνει ότι ένας θα μείνει εκτός αγώνα, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Καβάλα φιλοξενεί τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας (15:30), με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται χωρίς απουσίες. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του θεσμού.

Λίγο αργότερα (5μ.μ) ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Ίκαρο Καλλιθέας με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην υπολογίζει στον τραυματία Τσακαλέρη ενώ σημαντική θα είναι η απώλεια του Μπέινς για τους «Καλλιθεάτες».


Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου (12/10)

Καλαμίτσας 15.30 Καβάλα-Ηλυσιακός Φούφης-Πουρσανίδης Κ.-Πουρσανίδης Γ. (Τσανίδης)


ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλ. Παπαπέτρου-Μπήτης-Ταρενίδης (Τσούλης)


Αλεξάνδρειο 19.00 Άρης-Ολυμπιακός Τανατζής-Γκούμας-Δεσλής (Σιμητόπουλος)

 

Τελευταία Νέα