Ο Φασούλας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χολαργού - Παπάγου

Gazzetta team
Ο Φασούλας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χολαργού - Παπάγου

bet365

Ενόψει των εκλογών ο Παναγιώτης Φασούλας κι ο Ευθύμης Ρεντζιάς επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Χολαργού - Παπάγου.

Με τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, μέλος Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Πρόεδρο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), συναντήθηκαν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Φασούλας και οι συνεργάτες του - υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, Ευθύμης Ρεντζιάς και Κώστας Κώτσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών του Παναγιώτη Φασούλα και των στελεχών της πρωτοβουλίας «Πρώτα το Μπάσκετ» με στελέχη της αυτοδιοίκησης και των θεσμικών φορέων σε όλη την Ελλάδα. Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν το ρόλο του μπάσκετ, τόσο ως άθλημα όσο και των γηπεδικών εγκαταστάσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε ένα εξαιρετικό και φιλικό κλίμα συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό, τις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας αλλά και τις προοπτικές συνεργασίας της ΕΟΚ με τον Δήμο Παπάγου Χολαργού στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Αναφέρθηκαν στην επόμενη μέρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με κοινή διαπίστωση την ανάγκη εξωστρέφειας και διαλειτουργικότητας.

Σημαντικό στοιχείο της συζήτησης ήταν η αγαστή συνεργασία με τους δήμους και ο τρόπος με τον οποίο το μπάσκετ θα προσελκύσει νέους αθλητές και αθλήτριες.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο να ανανεώνει το ραντεβού εντός των αγωνιστικών χώρων, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED