ΝΒΑ: Θέλει καθολικό εμβολιασμό για παίκτες και προπονητές

Gazzetta team
ΝΒΑ: Θέλει καθολικό εμβολιασμό για παίκτες και προπονητές

bet365

Το ΝΒΑ έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τις ομάδες, προκειμένου να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι μπορούν.

Από την εποχή του κορονοϊού σε αυτόν του εμβολίου. Το ΝΒΑ περιμένει καρτερικά, όπως και ολόκληρη η ανθρωπότητα για τα πρώτα εμβόλια για την covid-19. Σύμφωνα με το ESPN, έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τις 30 ομάδες, προκειμένου όταν έρθει η στιγμή, παίκτες, προπονητές και επιτελεία να εμβολιαστούν.

Αρκετά εμβόλια βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της έγκρισης και γι' αυτό το λόγο η Λίγκα έχει επιστρατεύσει ακόμη και τους ατζέντηδες των παικτών, ενώ αναμένεται να βάλει στο... παιχνίδι και μεγάλες προσωπικότητες, οι οποίες θα μιλήσουν στους παίκτες! Αν οι τελευταίοι πειστούν, τότε η αμερικανική λίγκα του μπάσκετ μπορεί να γίνει η πρώτη επαγγελματική στις ΗΠΑ που προχωράει σε ομαδικό εμβολιασμό.

Το ΝΒΑ θέλει να δημιουργήσει ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα, το οποίο να εξηγεί στους παίκτες γιατί είναι σημαντικό να κάνουν το νέο εμβόλιο. Οι πιο δύσκολοι... πελάτες θα είναι εκείνοι που έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό και έχουν ήδη αποκτήσει αντισώματα. Αυτοί θα πειστούν πιο δύσκολα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.