Θάντερ: Από τις 0.2% πιθανότητες για είσοδο στα playoffs στο Game 7! (pic)

Gazzetta team
Θάντερ: Από τις 0.2% πιθανότητες για είσοδο στα playoffs στο Game 7! (pic)

bet365

Οι Θάντερ έχουν διαλύσει κάθε πρόβλεψη και συνεχίζουν ακάθεκτοι, με στόχο να πετάξουν εκτός συνέχειας τους Ρόκετς και να είναι αυτοί που θα λάμψουν.

Οι Θάντερ αρνούνται να παραδοθούν και δείχνουν ψυχή στην σειρά με τους Ρόκετς, τους οποίους έχουν στριμώξει στα σχοινιά. Η Οκλαχόμα πήρε τεράστια νίκη με 104-100 και πήγε την σειρά στο Game 7, με στόχο να προχωρήσει ακόμα παρακάτω και να κάνει την απόλυτη έκπληξη. Η αρχική γκρίνια του Κρις Πολ για την ομάδα που έγινε ανταλλαγή, ανήκει στο παρελθόν και ο CP3 οδηγεί την ομάδα του προς την καλύτερη εκδοχή της.

Οι Θάντερ στην αρχή της σεζόν είχαν 0.2% πιθανότητες να φτάσουν στα playoffs και πλέον γελούν με αυτά τα στατιστικά. Όχι μόνο έφτασαν, αλλά έχουν καταφέρει να κάνουν εκπληκτικές εμφανίσεις, με τον έμπειρο γκαρντ να αποτελεί βαρόμετρο. Όσο δεν έπαιζε καλά, η ομάδα του δυσκολεύτηκε, όμως ανέβηκε και πλέον βλέπει τα αποτελέσματα στο παρκέ. Οι Ρόκετς βλέπουν την προσπάθεια τους να κλονίζεται και πλέον έχουμε ένα ξεκάθαρο αουτσάιντερ να προσπαθεί να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει, να σοκάρει και πάλι τον Χάρντεν...

GAME 7! Oklahoma City Thunder beat Houston in Game 6, 104-100 to force the Game 7! OKC was predicted a 0.2% chance at...

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Διαβάστε ακόμα:

 

Τελευταία Νέα