Αρση βαρών: Αθλητής που αγωνίζεται κανονικά βρίσκεται στην λίστα των τιμωρημένων του ΕΟΚΑΝ (pics)

Κώστας Ευθυμιάδης
Αρση βαρών: Αθλητής που αγωνίζεται κανονικά βρίσκεται στην λίστα των τιμωρημένων του ΕΟΚΑΝ (pics)

bet365

Γκάφα από τον οργανισμό του ΕΟΚΑΝ που έχει στη λίστα με τους τιμωρημένους αθλητές, έναν αθλητή της άρσης βαρών που έχει λήξει η τιμωρία του.

Ο ΕΟΚΑΝ προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά την αφαίρεση της άδειας πιστοποίησης του εργαστηρίου της Αθήνας από την WADA, αλλά παρά την φιλότιμη προσπάθεια, γίνονται και λάθη.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που υπέπεσε στην αντίληψή μας, στην νέα ιστοσελίδα του οργανισμού και συγκεκριμένα στην λίστα με τους αθλητές που είναι τιμωρημένοι.
Πρώτο όνομα στην λίστα είναι ο νεαρός αθλητής της άρσης βαρών Κωνσταντίνος Λαμπρίδης.

Ο Λαμπρίδης ήταν τιμωρημένος για απαγορευμένες ουσίες, με την ποινή του να λήγει φέτος στις 20 Απριλίου και οριακά να προλαβαίνει να κατέβει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων της Τασκένδης. Εκεί μάλιστα έκανε και δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των 61κ., σηκώνοντας συνολικά 216 κιλά, για να πάρει την 12η θέση.

Αποτελέσματα 61κ.

Ο ΕΟΚΑΝ όμως στην λίστα του έχει τον αθλητή τιμωρημένο ως το… 2023.

ΕΟΚΑΝ λίστα

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο αθλητής είναι τιμωρημένος ως τις 19 Απριλίου του 2023, ωστόσο στην ομοσπονδία γνωρίζουν (και έχουν και τα απαραίτητα έγγραφα) πως η ποινή του αθλητή ολοκληρώθηκε φέτος την άνοιξη και γι’ αυτό κατέβηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Γίνεται καλή προσπάθεια ανασυγκρότησης στον οργανισμό και η ιστοσελίδα που δημιούργησε είναι πολύ καλό βήμα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή σε τόσο σοβαρά λάθη καθώς δημιουργούν χωρίς λόγο αναστάτωση σε αθλητές, αλλά και την ομοσπονδία.

 

Τελευταία Νέα