Πυρά Ίβκοβιτς κατά διαιτησίας

Πυρά Ίβκοβιτς κατά διαιτησίας

bet365

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς χρέωσε στη διαιτησία την ήττα του Ολυμπιακού στο Ο.Α.Κ.Α., κάνοντας λόγο για διαφορετικά κριτήρια, χώρια το επιθετικό φάουλ του Μπατίστ Μπατίστ και το πάτημα του Δημήτρη Διαμαντίδη εκτός παρκέ.

«Και πάλι έγινε δυνατό παιχνίδι. Περίμενα απ' τα 16 λάθη της πρεμιέρας να μάθουμε κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 4 λάθη και 4 ασίστ, με καλή άμυνα, αλλά χάσαμε απολύτως τον έλεγχο στην τρίτη περίοδο. Είναι δύσκολο, όταν δέχεσαι 16-0 απ' τον Παναθηναϊκό. Επιστρέψαμε, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είχαμε τη μπάλα στην τελευταία επίθεση, ο Παπαδόπουλος είχε τη μπάλα στα χέρια του, αλλά... Πρέπει να μάθουμε πολλά απ' αυτό το παιχνίδι. Ο χρόνος δουλεύει για την ομάδα μου. Η διαιτησία δεν ήταν στο επίπεδο του τελικού. Τα κριτήρια στα φάουλ ήταν διαφορετικά, όταν ο Παναθηναϊκός έχει σουτάρει 22 βολές παραπάνω απ' το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Ο κ.Τανατζής έκανε προειδοποιήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού να μη παίζουν με τα χέρια. Στην προτελευταία φάση ο Μπατίστ έκανε επιθετικό φάουλ κι ο Διαμαντίδης πάτησε τη γραμμή. Δεν είδαν, δεν σφύριξαν. Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια. Ήταν εναντίον της ομάδος μου. Δείτε το video και θα τα πούμε μετά» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε και στο καθοριστικό 16-0 του Παναθηναϊκού, εξηγώντας πως «ήταν ένα κακό διάστημα όχι μόνο απ' τα γκαρντ. Δεν είχαμε καλή επίθεση, ούτε καλή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός. Η ομάδα πρέπει να μάθει».

Όσο για την κατάσταση του Έισι Λο εν όψει της τρίτης αναμέτρησης της σειράς των Τελικών της Α1 (30/5, 19:00), κατέληξε: «Είναι το μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για τους Μάντζαρη και Κατσίβελη. Σε κάποια σημεία ο Μάντζαρης ήταν πολύ καλός. Ο Λο είναι πολύ καλύτερα. Υπάρχει περίπτωση να παίξει».

 

Τελευταία Νέα