Γουόριορς - Τίμπεργουλβς: Χάος στα πρώτα λεπτά, αποβολές για Τόμπσον, Γκριν - ΜακΝτάνιελς! (vid)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ρούντι Γκομπέρ.

bet365

Ένα απίστευτο χάος ξέσπασε στο κέντρο του γηπέδου ανάμεσα σε παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αποβλήθηκαν οι... πρωτοστάτες Κλέι Τόμπσον και Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, αλλά και ο Ντρέιμοντ Γκριν για κεφαλοκλείδωμα (!) στον Ρούντι Γκομπέρ.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς συνέβη μία απίστευτη κλωτσοπατινάδα! Με το σκορ στο 0-0 μετά από σχεδόν δύο λεπτά, ο Κλέι Τόμπσον και ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς ξεκίνησαν έναν απίστευτο καυγά στο κέντρο του γηπέδου.

Γρήγορα δίπλα τους μαζεύτηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες που ήταν στο παρκέ εκείνη τη στιγμή. Ο Ρούντι Γκομπέρ φαίνεται να επιχειρεί να σταματήσει τον Τόμπσον, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να αρπάζει τον Γάλλο σέντερ με κεφαλοκλείδωμα, το οποίο για να... σπάσει χρειάστηκε η παρέμβαση αρκετών ανθρώπων!

Ο επικός καυγάς είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς και φυσικά του Γκριν. Πάντως, ενώ το επεισόδιο πλησίαζε στο τέλος του, ο Στιβ Κερ, προπονητής των Γουόριορς φώναζε προς τον Γκομπέρ, θεωρώντας ότι είναι και αυτός υπαίτιος επειδή μπλέχτηκε στον καυγά.

Ήδη στην αναμέτρηση, οι Γουόριορς ήταν δίχως τον Στεφ Κάρι, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

 

NBA Τελευταία Νέα