Ο sports scientist της Εθνικής Ελλάδας, Γιάννης Κωτσής, στο 12ο Goalkeeping Camp & Seminar

Newsroom
gsdgd
Ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς επιστήμονες στην Ελλάδα θα δώσει το ''παρών'' στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'', που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy το τετραήμερο 27-30 Ιουνίου, στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Ο λόγος για τον sports scientist της ΕΠΟ και της Εθνικής Ελλάδας, Γιάννη Κωτσή.

Ο κ. Κωτσής, μαζί με τους συνεργάτες του στην Human Performance Lab, θα υποβάλει τους συμμετέχοντες σε εξειδικευμένη εργομετρική αξιολόγηση για τερματοφύλακες κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας (27 Ιουνίου).

Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά των goalkeepers, θα αξιολογηθούν η ταχύτητα και η επιτάχυνση με φωτοκύτταρα, ενώ θα υποβληθούν και σε ειδικά τεστ για την αξιολόγηση των χαρακτηριστικών τους σε πραγματικές συνθήκες.

Μάλιστα, για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αφορούν τον χρόνο αντίδρασης του τερματοφύλακα σε ποδοσφαιρικές κινήσεις, θα χρησιμοποιηθούν δέκτες και αξελερόμετρα (GPS/accelerometer) τελευταίας τεχνολογίας.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών θα παραδοθούν στους αθλητές, στο πλαίσιο του ατομικού τους φακέλου.

«Αξιολόγηση σε συνθήκες πραγματικού παιχνιδιού»

Με αφορμή την παρουσία του για ακόμη μία χρονιά στο κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, ο κ. Γιάννης Κωτσής δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που, μαζί με τους συνεργάτες μας στην Human Performance Lab, θα δώσουμε και φέτος το ''παρών'' στο μεγαλύτερο Camp για goalkeepers και GK Coaches στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να αξιολογήσουμε τις αθλητικές δεξιότητες των τερματοφυλάκων και να τους δώσουμε να καταλάβουν πώς πρέπει να τρέφονται ώστε να έχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Όλη η διαδικασία γίνεται με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που διαμορφώνει συνθήκες πραγματικού παιχνιδιού».

Πληροφορίες και εγγραφές

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου! Συμμετοχή στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' μπορούν να δηλώσουν τερματοφύλακες και προπονητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανεξάρτητα από το αν προπονούνται καθημερινά με την Athens Goalkeepers Academy ή με κάποια από τις Σχολές μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Κάντε άμεσα και εύκολα την εγγραφή σας στο ‘‘12ο Goalkeeping Camp & Seminar’’ με ένα κλικ ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την Athens Goalkeepers Academy, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

  • Τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp και Viber: (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA)
  • E-mail στο [email protected] ή στο [email protected]
  • Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της AGA μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Σχολής: agatraining.com

Χορηγοί Επικοινωνίας του ''12ου Goalkeeping Camp & Seminar'' είναι το gazzetta.gr και τα κανάλια Novasports.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα