Έτοιμοι για το καλοκαίρι; Το gazzetta σε στέλνει σε ένα μοναδικό τριήμερο στην Κύθνο!

Newsroom
kythnos
To gazzetta σε συνεργασία με το markos.tv σε στέλνει φέτος το καλοκαίρι στην Κύθνο. Το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας, θα σας οδηγήσει σε κυκλαδίτικα μονοπάτια, σε κατάλευκους οικισμούς, στα πανέμορφα χωριά Χώρα και Δρυοπίδα και σε 99 παραλίες ,που θα σας κάνουν να αντιληφθείτε γρήγορα ότι βρίσκεστε σε έναν επίγειο παράδεισο.

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να προγραμματίσεις τα ταξίδια σου στα πιο μαγικά Ελληνικά νησιά, ξεκινώντας από ένα τριήμερο στη μαγική -και ιστορική- Κύθνο. Η Κύθνος είναι ένα κυκλαδονήσι ανάμεσα στην Κέα και στη Σέριφο. Απέχει 3 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις 1 ώρα και 40 λεπτά από το λιμάνι του Λαυρίου. Διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και από τον 12ο αιώνα είναι γνωστή και ως «Θερμιά». Η ονομασία της αυτή οφείλεται στις θερμές πηγές που υπάρχουν μέχρι και σήμερα στον όρμο των Λουτρών. Τα λουτρά της Κύθνου απολάμβανε ο βασιλιάς Όθωνας και η βασίλισσα Αμαλία (1837-1862).

Το kythnos.tv μαζί με το gazzetta εξασφάλισε 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με διαμονή στο Kythnos Bay, αλλά και brunch-cocktails, καθημερινά στην "Αποκάλυψη"

Μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό εδώ:

Λίγα λόγια για την special διαμονή σου στο Kythnos Bay και για τα δωρεάν γεύματα στο All day brunch cafe Apokalipsi.

​Το Kythnos Bay διαθέτει ρεσεψιόν, καθιστικό στον χώρο υποδοχής, 50 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, πιστοποιημένο πλούσιο Ελληνικό Πρωινό, χώρο πρωινού και δωρεάν πάρκινγκ. Η προσεγμένη minimal διακόσμηση του ξενοδοχείου, με τη μοντέρνα επίπλωση και τα γήινα χρώματα, εναρμονίζεται με το απέριττο κυκλαδίτικο τοπίο της Κύθνου. Στο φόντο κυριαρχεί το μπλε του Αιγαίου και το λευκό της κυκλαδίτικης Κύθνου, ενώ το βουνό στέλνει στις δροσερές βεράντες του ξενοδοχείου, μυρωδιές από θυμάρια και λεβάντες.

Ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στα Λουτρά της Κύθνου και το μοναδικό αέρα των Κυκλάδων μας. Οι διακοπές με οικογένεια, φίλους ή σύντροφο εδώ γίνονται αξέχαστες. Η απλότητα και παράλληλα η κομψότητα της Κύθνου, σε συνδυασμό με τις 100 παραλίες της, προσδίδει μία άλλη νότα και το αίσθημα χαλάρωσης επανέρχεται στην καθημερινότητά σας.

Λουτρά Κύθνου

Το ξενοδοχείο Kythnos Bay βρίσκεται στις Κυκλάδες, στην όμορφη Κύθνο, στον κόλπο των Λουτρών, με ένα δρομάκι να παρεμβάλλεται στα 20 μέτρα που το χωρίζουν από τη θάλασσα και με τη θέα στο γραφικό κόλπο να είναι απλώς μαγευτική. Η Κύθνος είναι διάσημη για τις 100 παραλίες της, με πιο κοντινές στο Kythnos Bay Hotel το Σχοινάρι και βέβαια την παραλία των Λουτρών, με τη σχολή καταδύσεων και τα παραθαλάσσια μπαράκια. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται τα εκκλησάκια της Αγίας Αικατερίνης και της Αγίας Ειρήνης, ιδανικά για ένα νησιωτικό γάμο ή βάφτιση.

Μια ανάσα από το ξενοδοχείο απέχουν και οι εγκαταστάσεις των θερμών ιαματικών λουτρών. Η ατμόσφαιρα του μέρους συνδυάζει την ηρεμία ενός παραθαλάσσιου χωριού́ , με τη χαρούμενη καλοκαιρινή κίνηση στα ταβερνάκια και τα καφέ μπροστά στο κύμα.

Στο καφέ μπαρ Apokalipsi μπορείτε να ξεκινήσετε την μέρα σας με ένα πλήρες πρωινό, να συνεχίσετε με τον καφέ και τους δροσιστικούς χυμούς μας, να απολαύσετε τα γλυκά παραγωγής μας, τις βάφλες, τις κρέπες, αλλά και τις διάφορες σαλάτες μας. Το βραδάκι ελάτε σ' εμάς για να χορέψετε και να πιείτε το ποτό σας σ' ένα ευχάριστο περιβάλλον μέχρι το πρωί.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να έχεις κι εσύ την ευκαιρία να ξεκινήσεις το φετινό καλοκαίρι με μια 3ήμερη εκδρομή σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδος.

 

Τελευταία Νέα