Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Λεωφόρου!

Newsroom
παο ολυμπιακος

bet365

«Καυτό» ντέρμπι στην Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ζοσέ Ανιγκό να έχουν κάνει γνωστές τις αρχικές επιλογές τους.

Λίγο πριν τη σέντρα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, του κρίσιμου ντέρμπι στη Λεωφόρο, έγιναν γνωστές οι επιλογές των δύο προπονητών. Αμφότεροι, είχαν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς των ομάδων τους, ενώ υπήρχαν και κάποιες κινήσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν... εκπλήξεις!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι επιλογές Γιοβάνοβιτς και Ανιγκό

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε τον Μπερνάρντ στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Μαντσίνι, τον Σπόραρ στη θέση του σέντερ φορ και τον Φάκουντο Σάντσες στα δεξιά της άμυνας αντί του Γιάννη Κώτσιρα.

Διαβάστε τις επιλογές του προπονητή του Παναθηναϊκού για το super ντέρμπι.

Από την άλλη πλευρά ο Ζοσέ Ανιγκό είχε μία μικρή έκπληξη στην 11άδα του και στον 2ο αγώνα του στον πάγκο του στον Ολυμπιακό. Αυτή είχε να κάνει με το ότι ξεκινά βασικός ο Αραμπί και όχι ο Μπακαμπού στη θέση του φορ. Βασικοί και οι Χάμες και Μασούρας.

Διαβάστε τις επιλογές του Γάλλου προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα