Αρχίζουν τη Μ. Δευτέρα οι εγγραφές για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Newsroom
...
Ο ΟΠΑΠ Μέγας Χορηγός της κορυφαίας διοργάνωσης που γιορτάζει εφέτος τα 40 χρόνια.

Η εκκίνηση του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας θα δοθεί τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 10:00, με την έναρξη των εγγραφών.

Το κορυφαίο δρομικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να προσελκύσει, για ακόμη μια χρονιά, χιλιάδες δρομείς από όλο τον πλανήτη. Η εφετινή χρονιά, μάλιστα, αποτελεί ορόσημο καθώς ο Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 40 χρόνια. Κομμάτι της ιστορίας θα γίνουν όσοι πάρουν μέρος στην εφετινή επετειακή διοργάνωση, στην κλασική διαδρομή των 42.195 μ. και στους αγώνες 10 χλμ. ΟΠΑΠ, Universities Night Run OPAP και 5 χλμ.

Οι εγγραφές σε όλους τους αγώνες γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά – και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων - στο site του Μαραθωνίου Αθήνας.

Δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον πλανήτη

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, που κάθε χρόνο εμπνέει εκατομμύρια δρομείς από όλο τον πλανήτη.

Στην εφετινή διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 70.000 δρομείς, 6.500 εθελοντές, φοιτητές από 150 Πανεπιστήμια, 800 εταιρείες και 60 φορείς.

Οι παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τον ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την Περιφέρεια Αττικής, και τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα