Στίβος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δρομέας Ντένις Γκιούρα

Newsroom
ntenis gkioura

bet365

Η πόλη της Πάτρας και ο ελληνικός στίβος θρηνεί την απώλεια ενός νέου παιδιού, του αθλητή του Έσπερου Πάτρας, Ντένις Γκιούρα.

Ο μόλις 25 ετών δρομέας, Ντένις Γκιούρα (στη μέση της φωτογραφίας, στιγμιότυπο από τη νίκη του σε αγώνα Run Greece) σκοτώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε τροχαίο στην μικρή περιμετρική της Πάτρας, στο ύψος του Ρωμαϊκού υδραγωγείου.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 25χρονος και κινείτο στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, έχασε τον έλεγχο στον ύψος του αρχαίου υδραγωγείου και χτύπησε στο διαχωριστικό διάζωμα, όπως αναφέρει το tempo24.gr. Το αποτέλεσμα ήταν λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης να χάσει τη ζωή του ο νεαρός οδηγός. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά.

Ο Ντένις Γκιούρα, αθλητής στην ομάδα του Εσπερου από το 2004, με σημαντικές διακρίσεις υπήρξε νικητής τα τελευταία χρόνια στα Run Greece Πάτρας ενώ το 2021 είχε σημειώσει εξαιρετική βελτίωση πετυχαίνοντας ρεκόρ στα 1.500μ., 5000μ. και 10.000μ. Συντετριμμένη με την απώλεια του είναι οι άνθρωποι του συλλόγου του, ο προπονητής του Νίκος Κουβαράς και όλη η οικογένεια του στίβου.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξέφρασαν μέσα ανακοίνωσης τα συλλυπητήρια τους, στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού αθλητή, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

@Photo credits: @segas
 

Τελευταία Νέα