Ασημένιο μετάλλιο η Γκουντούρα και είσοδος στο Top 10!

Newsroom
Ασημένιο μετάλλιο η Γκουντούρα και είσοδος στο Top 10!
Η αθλήτρια της bwin, Δώρα Γκουντούρα επέστρεψε στο βάθρο των μεταλλίων, με την κατάκτηση του Ασημένιου στην Τασκένδη, μπήκε στo Τοp 10 και συνεχίζει τη μάχη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, έχοντας στο πλευρό της το βραβευμένο στοιχηματικό brand!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και η Δώρα Γκουντούρα απέδειξε ότι το μέλλον της ανήκει! Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης στην Τασκένδη για την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, που συνεχίζει τη μάχη της για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Το μέλος του Team Future της bwin, επικράτησε στον ημιτελικό της Αμερικανίδας Ελίζαμπεθ Ταρτακόφσκι με 15-5 κι εξασφάλισε την δεύτερη πρόκριση σε τελικό Παγκόσμιου Κυπέλλου μετά από αυτή στο παγκόσμιο της Τιφλίδας το 2022.

Στον ελληνικό «εμφύλιο» δεν τα κατάφερε, όμως στο Ουζμπεκιστάν αποτυπώθηκε η αγωνιστική της ανάκαμψη. Ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας προετοιμασίας στη χρονιά και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε πως βαδίζει στο σωστό δρόμο. Άλλωστε, με αυτές τις εξαιρετικές παραστάσεις βρέθηκε στην 9η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης, κερδίζοντας έτσι δυο θέσεις.

Η πορεία της τελευταίας πενταετίας έχει μόνο θετικό πρόσημο για την Δώρα Γκουντούρα, η οποία ανεβάζει ρυθμούς και η παρουσία στο Top 10 είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και απόλυτης προσήλωσης στο δρόμο για την κορυφή.

Η παρθενική της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο της έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δύναμη και στόχος της να παραμείνει συνεπής σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού, αυτή τη φορά στο Παρίσι. Ο δρόμος για τη γαλλική πρωτεύουσα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσουν το επόμενο καλοκαίρι, αρχίζει στις 3 Απριλίου και για ένα μήνα η Δώρα Γκουντούρα θα επιδιώξει την υπέρβαση!

Η bwin είναι δίπλα της σε αυτό το δύσκολο δρόμο! Με την υποστήριξή της, η Γκουντούρα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε αγώνες που την βοηθούν να αυξήσει τη βαθμολογία της και να ανέβει ακόμα περισσότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Εξάλλου, η μαχητικότητά της, ο χαρακτήρας της ταίριαξαν αμέσως με τη φιλοσοφία του διεθνούς στοιχηματικού brand, που στόχο έχει την έμπρακτη υποστήριξη στον ελληνικό αθλητισμό και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά.

Η Γκουντούρα γνωρίζει ότι με την bwin στο πλευρό της, μπορεί να αφοσιωθεί αναπόσπαστα στον πρωταθλητισμό, η ίδια επιθυμεί να εξελίσσεται και να κατακτά σε κάθε αγώνα καλύτερη θέση στο Παγκόσμιο Ranking.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Τελευταία Νέα