Νέα εμπορική συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την ΚΑΕ Περιστερίου

Newsroom
Νέα εμπορική συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την ΚΑΕ Περιστερίου
Νέα εμπορική συνεργασία με την ΚΑΕ Περιστερίου ανακοινώνει η Τράπεζα Πειραιώς, στηρίζοντας με συνέπεια τον ελληνικό αθλητισμό για περισσότερα από 15 χρόνια μαζί με κορυφαίους αθλητικούς οργανισμούς της χώρας.

Ο στόχος της συνεργασίας με την ΚΑΕ Περιστερίου, μιας ομάδα με σημαντική ιστορία και διακρίσεις είναι να ενισχυθεί ο αθλητισμός σε όλα τα επίπεδα, προάγοντας θεμελιώδεις αξίες και υγιή πρότυπα στις νεότερες γενεές.

Όπως επισημαίνει ο Λουκάς Πετρούνιας, Διευθυντής Marketing της Τράπεζας Πειραιώς, «στην Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζουμε σταθερά τον ελληνικό αθλητισμό, ιδιαίτερα σε μία δύσκολη μεταπανδημικη περίοδο, κατά την οποία τόσο ο αθλητισμός όσο και η κοινωνία χρειάζονται στήριξη. στο πλαίσιο αυτό, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ιστορική ομάδα καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ Περιστερίου».

sfss

«Είμαστε χαρούμενοι για την συμπόρευση με έναν ισχυρό παίκτη του χρηματοπιστωτικού κλάδου και ευελπιστούμε ότι η συνύπαρξη μας θα δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης για πολλά χρόνια», τονίζει ο Γιώργος Πανταζόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Περιστέρι bwin.

sfsfs

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς συναντήθηκαν στο παρκέ με την ομάδα της ΚΑΕ Περιστερίου, τον αρχηγό της ομάδας Λεωνίδα Κασελάκη και φυσικά τον προπονητή Βασίλη Σπανούλη.

 

Τελευταία Νέα