Ηρα Κατσούδα: Σεξισμός και κωμωδία ή αλλιώς όταν κάποια πράγματα δεν είναι αστεία

Newsroom
Ηρα Κατσούδα: Σεξισμός και κωμωδία ή αλλιώς όταν κάποια πράγματα δεν είναι αστεία

bet365

Η Ήρα Κατσούδα που «για γυναίκα καλή είναι» στο σταντ απ εξηγεί πως ο σεξισμός την «ανάγκασε να σκεφτεί αυτό τον τίτλο για παράσταση»

Πώς μπορεί άραγε να βοηθήσει η κωμωδία σε αυτό (ίσως και καθόλου) και ποιο είναι το πιο σεξιστικό σχόλιο που έχει δεχτεί (αν μπορεί να κατασταλάξει σε ένα);

Η Ήρα Κατσούδα απέδειξε μέσα από την σόλο σταντ απ παράστασή της «Για γυναίκα καλή είναι» πόσο έντονη είναι η παρουσία του σεξισμού στην καθημερινότητα των γυναικών. Ο Σωτήρης Βαλάρης υποδέχεται τη δημοφιλή κωμικό σε μία απολαυστική συνέντευξη.

Katsouda

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Μέσα από το podcast αποκαλύπτει τα πιο σεξιστικά σχόλια που έχει δεχτεί, αν θεωρεί πως έχει ίσες ευκαιρίες στον χώρο και πώς μπορεί η κωμωδία να βοηθήσει στην άμβλυνση του φαινομένου.

Περισσότερα για το #thema_isotitas

Οι απόψεις που εκφράζονται στο παρόν αποτελούν προσωπικές απόψεις του συντάκτη / της συντάκτριας και δεν απηχούν απαραίτητα τις απόψεις του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ ή του Διαχειριστή Επιχορήγησης του Προγράμματος Active citizens fund στην Ελλάδα (Ίδρυμα Μποδοσάκη σε συνεργασία με το SolidarityNow).

Το Έργο «Η Ισότητα των Φύλων στην Πρώτη Σελίδα» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και εταίρο τη Liquid Media.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους €13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Banner

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα