Ντιέγκο Κόστα: Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη

Newsroom
Ντιέγκο Κόστα: Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη

bet365

Ο Ντιέγκο Κόστα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μινέιρο είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι στην Ευρώπη.

Στα 33 του χρόνια ο Ντιέγκο Κόστα συνεχίζει συνεχίζει να βρίσκεται σε κορυφαία κατάσταση, καθώς κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα παρέα με τον Χουλκ και να σκοράρει πέντε τέρματα σε 19 συμμετοχές.

Ωστόσο, μετά το διάστημα της επτάμηνης παραμονής του στην Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ντιέγκο Κόστα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον βραζιλιάνικο σύλλογο και πλέον σκοπεύει να επιστρέψει στη Ευρώπη για τα τελευταία... ένσημα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη που μου έδωσαν από την πρώτη ημέρα. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο και να παίξω στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, κατακτώντας τίτλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο Κόστα στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσει την Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο έπειτα από 50 χρόνια αναμονής.

 

Τελευταία Νέα