Το TROMARAS Sports Club στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα powerlifting 

Newsroom
Το TROMARAS Sports Club στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα powerlifting 

bet365

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Powerlifting βρέθηκαν εκ μέρους του TROMARAS Sports Club δύο αθλητές του, ο Κωνσταντίνος Τρομάρας και η Σοφία Ανδρεΐκου.

Στις 26-28 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα powerlifting της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IPL, στο Κόβεντρι της Αγγλίας. Το TROMARAS Sports Club συμμετείχε με δύο αθλητές του, τον Κωνσταντίνο Τρομάρα και την Σοφία Ανδρεΐκου. Ακόμα, την ελληνική αποστολή πλαισίωσαν ο αθλητής Αθανάσιος Λιούρας, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της αποστολής, η Μαρία Τσίμπη και ο Γιώργος Ράντος.

Από τις 150 συνολικά συμμετοχές, η ελληνική αποστολή στο σύνολο της κατάφερε να διαπρέψει και να ανέβει στο βάθρο των πρωταθλητών. Για το TROMARAS Sports Club, ο Κωνσταντίνος Τρομάρας, μετά από ένα σερί διακρίσεων σε διεθνή αγώνες τα τελευταία χρόνια, έλαβε την δεύτερη θέση στις πιέσεις πάγκου με επίδοση 230 κιλά. Αναμετρήθηκε στη δύναμη με τους καλύτερους αθλητές από Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Ινδία, Αργεντινή, Λιθουανία και Γερμανία.

H Σοφία Ανδρεΐκου, έκανε αθλητικό ντεμπούτο σε διεθνή αγώνα με μία πρώτη θέση στην κατηγορία της και 315 κιλά στο σύνολο. Δίπλα τους, ταξίδεψαν με σκοπό να τους εμψυχώσουν οι Γιάννης Αντωνάκης, Λουκία Πετρογιάννου, Παναγιώτης Κυραννός και Μανώλης Κάλλης. Επόμενος σταθμός είναι η διοργάνωση του TROMARAS Strength Challenge ΙΙ, από το TROMARAS Sports CLUB και την GPL, της οποίας πρόεδρος είναι ο διεθνής αθλητής Αθανάσιος Λιούρας, μαζί με τους συνεργάτες τους. Η διοργάνωση γίνεται προς τιμήν του Έλληνα μασίστα και παλαιστή Γιώργου Τρομάρα, ο οποίος έχει συναρπάσει άπαντες με τα επιτεύγματά του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα