Γίνε ένας πραγματικός survivor με τον Bear Grylls

Μαρία Ζαφειράτου
Γίνε ένας πραγματικός survivor με τον Bear Grylls

bet365

Είστε από εκείνους που ακούνε «διανυκτέρευση στο δάσος με σκηνές», «πέρασμα ποταμού», «ανακάλυψη τροφής» και χαμογελούν γλυκά; Είστε τύποι που βλέπετε με τις ώρες ντοκιμαντέρ επιβίωσης; Σας έχουμε ευχάριστα νέα: η Bear Grylls Survival Academy ήρθε στην Ελλάδα από το Sani Resort.

Έχει ανέβει το Έβερεστ, έχει αρκετές -κοντά στον θάνατο- εμπειρίες στο παλμαρέ του κι έχει σπάσει ένα σωρό παγκόσμια ρεκόρ. Ο Bear Grylls έχει τη δική του σχολή επιβίωσης και ένα μέρος της μεταφέρθηκε στα μοναδικά τοπία του πολυβραβευμένου Sani Resort της Χαλκιδικής.

Στην Bear Grylls Survival Academy του Sani Resort, την μοναδική στην Ευρώπη, έχεις την ευκαρία να αφήσεις ελεύθερο το περιπετειώδες κομμάτι του εαυτού σου να μάθει όλα τα μυστικά και τις τεχνικές του Βρετανού survivor.

Μια έκταση πάνω από 1000 στρέμματα, με δάσος και υδροβιότοπους, δεν θα μπορούσε να είναι το πιο κατάλληλο μέρος να έρθεις σε επαφή με την φύση, μακριά από οτιδήποτε έχει να κάνει με wifi, pixels και οθόνες. Αντίθετα, τα μόνα εργαλεία που θα έχεις στα χέρια σου θα είναι τα χέρια σου! Παρέα βέβαια πάντα με το ένστικτό σου και φυσικά τις οδηγίες και τις συμβουλές που θα πάρεις από την εξειδικευμένη και τέλεια εκπαιδευμένη ομάδα του Bear Grylls.

sany

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ως μόνιμο -και ίσως μόνο- τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους, τα τηλέφωνα, τα tablets και τα laptops, ενώ η μόνη μας εικόνα από τη Φύση έρχεται μέσω της τηλεόρασης. Όλα αυτά κάνουν τις λέξεις επαφή, συνεργασία, συζήτηση, άγνωστες, μακρινές έννοιες.

Μέσα από την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Bear Grylls Survival Academy, έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στο άλμπουμ των αναμνήσεων εικόνες που απέχουν από την καθημερινότητα και τον σημερινό τρόπο ζωής, αποκτώντας μερικές -ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου είναι απαραίτητες- τεχνικές επιβίωσης στο δάσος. Από το ασφαλές άναμα φωτιάς, μέχρι τα μυστικά προσανατολισμού αλλά και το πώς θα εκπέμψεις σήμα κινδύνου, όταν τα πράγματα δεν πάρουν την τροπή που θα ήθελες.

sany

Τα μαθήματα επιβίωσης της Bear Grylls Survival Academy χωρίζονται ανάλογα με το επίπεδο, την ηλικία αλλά και τη σύνθεση της ομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να τα παρακολουθήσουν ακόμα και γονείς με τα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς survivors να αποκτήσουν αυτοπεποίηθηση αλλά και ένα -πιο δυνατό δεν γίνεται- δέσιμο με τη φύση.

«Εδώ μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα που ίσως σου χρειαστούν σε κατάσταση ανάγκης», αναφέρει ο Bear Grylls και συνεχίζει «είμαστε όλοι κάτι σαν να τα σταφύλια, μόνο αν μας πιέσεις θα δεις από τι είμαστε φτιαγμένοι. Κάπως έτσι λειτουργεί και η Φύση: έχει έναν μοναδικό τρόπο να φέρνει τους ανθρώπους κοντά και να τους ενδυναμώνει μέσω των προκλήσεών της. Τα μαθήματα του BGSA πράγματικά βοηθούν τους ανθρώπους να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, ομαδικότητα και φυσικά περηφάνια για όλα όσα μαθαίνουν».

(περισσότερες πληροφορίες στο https://www.sani-resort.com)

sany

sany

 

Τελευταία Νέα