Η οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι παραμένει κοντά στους πληγέντες στο Δαμάσι Τυρνάβου

Η οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι παραμένει κοντά στους πληγέντες στο Δαμάσι Τυρνάβου
Το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι Τυρνάβου, με τόπο καταγωγής το Δαμάσι, παραμένει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμπολιτών του.

Πρόσφατα, πρόσφερε κλιματιστικά στους κατοίκους που εξακολουθούν να μένουν σε τροχόσπιτα, ανακουφίζοντας σημαντικά τους ανθρώπους που ζουν σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες επιβίωσης που έχουν δημιουργηθεί μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Η οικογένεια Δεκαράκι βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των κατοίκων του χωριού Δαμάσι, που έχρηζαν άμεσης βοήθειας προσφέροντας τους θερμαντικά σώματα τον Μάρτιο, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το κρύο της εποχής.

Η στήριξη της κοινωνίας και η προσφορά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αποτελεί ευθύνη όλων μας. Έχοντας, λοιπόν, έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι συμβάλει έμπρακτα στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και συνεχίζει να βρίσκεται σε επικοινωνία με την τοπική αυτοδιοίκηση για συμπληρωματικές κινήσεις υποστήριξης των πληγέντων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα