Όλντριτζ: «Έπεσα σε κατάθλιψη από τότε που σταμάτησα το μπάσκετ»

Όλντριτζ: «Έπεσα σε κατάθλιψη από τότε που σταμάτησα το μπάσκετ»

Νίκος Καρφής
Όλντριτζ: «Έπεσα σε κατάθλιψη από τότε που σταμάτησα το μπάσκετ»

bet365

O ΛαΜάρκους Όλντριτζ παραδέχθηκε πως αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας από τότε που αποσύρθηκε από το μπάσκετ.

Στις 15 Απρίλη, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα στην καρδιά το οποίο δεν μπορεί να το παραβλέψει και γι' αυτόν τον λόγο, είναι υποχρεωμένος να κρεμάσει άμεσα τη φανέλα του ύστερα από 15 χρόνια καριέρας!

Ο πρώην παίκτης των Μπλέιζερς και των Νετς, ανέφερε πως έχει πέσει σε κατάθλιψη από τότε που αποσύρθηκε από το μπάσκετ.

«Έχω πέσει σε κατάθλιψη και προσπαθώ να περάσω από αυτά το στάδιο του να μην παίζω μπάσκετ. Να μάθω πως να μην έχω κατάθλιψη σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αγαπώ το μπάσκετ και αισθάνομαι ότι έχω πολλά να δώσω ακόμα. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου. Όταν αναγκάζεσαι να αφήσεις κάτι που αγαπάς και το χάνεις μέσα σε μια νύχτα, σοκάρεσαι»

Για το γεγονός πως πήγε στους Νετς, αλλά το πρόβλημα δεν τον άφησε να διεκδικήσει τον τίτλο μαζί τους: «Ήταν το πιο δύσκολο σημείο. Να είμαι σε θέση να πάω στους τελικούς και να έχω την ευκαιρία να γίνω κομμάτι της ιστορίας των Νετς. Ήθελα να πάω στους τελικούς, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, να είμαι κοντά τους στο πρωτάθλημα. Και αν πηγαίναμε εκεί, θα ήθελα να το ξανακάναμε 2 και 3 φορές ακόμα», ήταν τα λόγια του στο Athletic.

Ο Όλντριτζ τελείωσε την καριέρα του με 19.4 πόντους και 8.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 1.029 ματς στο ΝΒΑ. Έμεινε για 15 χρόνια στη λίγκα και έπαιξε σε Μπλέιζερς, Σπερς και Νετς.

 

NBA Τελευταία Νέα