Η διπλή στόχευση με Ενταό, Ενκουντού και η επιθυμία να κλείσει ο εξτρέμ μέχρι 15 Ιουνίου

Η διπλή στόχευση με Ενταό, Ενκουντού και η επιθυμία να κλείσει ο εξτρέμ μέχρι 15 Ιουνίου

bet365

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να προχωρήσει τις υποθέσεις του για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Τι θα ήθελε ιδανικά με Ενταό και Ενκουντού και ο στόχος της 15ης Ιουνίου.

Ο πειραϊκός σύλλογος έχει για τα καλά στην... ατζέντα του ακραίους επιθετικούς από το τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο αυτοί που υπάρχουν στη μεταγραφική του λίστα αλλά είναι ψηλά στην... ιεραρχία. Στους βασικούς του στόχους του Ολυμπιακού είναι και ο Αλασάν Ενταό, ο 24χρονος Σενεγαλέζος της Καραγκουμρούκ, αλλά και ο Γάλλος Ενκουντού της πρωταθλήτριας Μπεσίκτας.

Ιδανικά ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει και τους δύο. Έτσι δηλαδή να καλύψει δύο θέσεις εξτρέμ, όπως έχει στο χρονοδιάγραμμά του ενώ παράλληλα η επιδίωξή του είναι να έχει κλεισμένο τουλάχιστον έναν εξτρέμ έως τις 15 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας στο πλάνο τους έχουν να πάρουν δύο ακραίους επιθετικούς. Ένας για αντί-Μπρούμα και ένας για να καλυφθεί η επικείμενη αποχώρηση του Ραντζέλοβιτς (ή άλλου ακραίου από τους υπάρχοντες). Ο Ενταό είναι κυρίως δεξί εξτρέμ και είχε μία σεζόν με 40 ματς, 11 γκολ και 9 ασίστ. Ο Ενκουντού είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ και τη χρονιά που μας πέρασε είχε 38 ματς με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα