Το συγκλονιστικό βίντεο που είδαν οι παίκτες του Παναιτωλικού πριν τον «τελικό» με την Ξάνθη (vid)

Το συγκλονιστικό βίντεο που είδαν οι παίκτες του Παναιτωλικού πριν τον «τελικό» με την Ξάνθη (vid)

bet365

Οι σύντροφοι, τα παιδιά, οι γονείς και φίλοι των ποδοσφαιριστών τους «μίλησαν» λίγο πριν αρχίσει η «μάχη» της Κυριακής και φτάσουν στην παραμονή. H «προφητεία» του πατέρα του Νίκου Βέργου.

Στο Αγρίνιο θα μνημονεύονται για χρόνια τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, όπου ο Παναιτωλικός κέρδισε 1-0 την Ξάνθη και έμεινε στη μεγάλη κατηγορία.

Οι στιγμές ήταν μοναδικές, αλλά τα όσα είδαμε στο γήπεδο δεν ήταν ούτε τα μισά από όσα διαδραματίστηκαν στα ενδότερα της ομάδας. Το πριμ-μαμούθ του Φώτη Κωστούλα αποτελεί μόνο μία «ένδειξη» της στήριξης από τα διοικητικά κλιμάκια, που τις ημέρες που προηγήθηκαν ήταν στο... πόδι.

Χαρακτηριστική ήταν και η «έκπληξη» που περίμενε τους παίκτες, οι οποίοι μπαίνοντας στα αποδυτήρια αντίκρισαν στις θέσεις τους τις φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων, συνοδευόμενες από μηνύματα για «καλή επιτυχία».

Παράλληλα όμως, λίγο πριν τη σέντρα, είδαν και ένα βίντεο που... καθήλωσε. Η ομάδα ήρθε σε επαφή με τα μέλη των οικογενειών των «κυανοκίτρινων» και ετοίμασαν ένα ολιγόλεπτο βίντεο όπου όλοι τους εύχονταν να φτάσουν στον στόχο της παραμονής. Οι σύντροφοι των παικτών, τα παιδιά τους, οι γονείς τους, οι φίλοι τους, όλοι μαζί τους «ντόπαραν» λίγο πριν τη μεγάλη «μάχη» και έδωσαν το έναυσμα για όλα όσα ακολούθησαν. Μάλιστα ο πατέρας του Βέργου το... προφήτευσε. «Νίκο εύχομαι το πρώτο γκολ να είναι δικό σου», του είπε και ο 26χρονος στράικερ δεν του... χάλασε το χατίρι.

Το βράδυ της Κυριακής ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του δεν ήταν μόνοι, αφού σε κάθε γωνιά της γης, ξέχωρα φυσικά από το Αγρίνιο, «χτυπούσε» η καρδιά της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα