Τα σερβικά ΜΜΕ βλέπουν «μάχη» ΠΑΟΚ και Αστέρα για τον Πρίγιοβιτς!

Τα σερβικά ΜΜΕ βλέπουν «μάχη» ΠΑΟΚ και Αστέρα για τον Πρίγιοβιτς!

Τα σερβικά ΜΜΕ βλέπουν «μάχη» ΠΑΟΚ και Αστέρα για τον Πρίγιοβιτς!

bet365

Δεν είναι η πρώτη φορά που σερβικά ΜΜΕ εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικά σενάρια, που αφορούν το μέλλον του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ.

Για «μονομαχία» και έντονο ανταγωνισμό μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και του ΠΑΟΚ (!) για τα… μάτια του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς κάνουν λόγο τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ στη Σερβία.

Ο Σέρβος επιθετικός συμφώνησε με τους σεΐχηδες-ιδιοκτήτες της Αλ Ιτιχάντ να λύσει το συμβόλαιο του, μια είδηση που στο Βελιγράδι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα υποδέχθηκαν με μεγάλη ικανοποίηση. Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ αποτελεί και σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο τον βασικό στόχο των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου στην προσπάθεια που θα κάνουν για ευρωπαϊκή πορεία μέσω του Champions League.

Το υπερβολικά υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα του Αστέρα συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς αποτελεί και τώρα το μεγαλύτερο εμπόδιο, μαζί με την «επιθυμία του ίδιου να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει βρεθεί πολλές φορές για να δει την πρώην ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες του», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε πολλά δημοσιεύματα σερβικών ιστοσελίδων.

«Δε θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Πρίγιοβιτς βρεθεί ξανά στην Τούμπα», υποστηρίζουν οι Σέρβοι, αν και από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει το παραμικρό γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση, ούτε έχει προκύψει κάποια επαφή τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα.

Πολλοί είναι αυτοί που θα υποθέσουν ότι με την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, η πόρτα της επιστροφής μπορεί να ανοίξει για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο αυτό το (υποθετικό) σενάριο απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Εξάλλου οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, με Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ, προς το παρόν δεν επιτρέπουν τέτοιες κινήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα