Μιλάει με οικογένεια και απαντά

Μιλάει με οικογένεια και απαντά

Gazzetta team
Μιλάει με οικογένεια και απαντά

bet365

Ο Γιοάν Βερδού έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο Λιμάνι, ο Ολυμπιακός του προσφέρει τα... πάντα, αλλά βασικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει η οικογένειά του. Απαντά από την... Ισπανία ο 30χρονος.

Οι επαφές, η ικανοποίηση Βερδού και ο ρόλος του πατέρα

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Γιοάν Βερδού ανέφεραν πως οι επαφές της πλευράς του παίκτη με τον Ολυμπιακό είχαν μπει σε σωστή τροχιά και πως δύσκολα πια θα... χαλούσε το deal. Ισπανικές πηγές μιλούσαν για συμφωνία για 3 τρία χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Βερδού τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τους Πειραιώτες ενώ με βάσει τα όσα έλεγε σε δικούς του ανθρώπους έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τον σύλλογο, τους ανθρώπους του και τις εγκαταστάσεις, όπου περιηγήθηκε.

Όλα αυτά δίχως όμως να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης ξεναγήθηκε από τους παράγοντες των νταμπλούχων Ελλάδας στους χώρους της ομάδας και του έλυσαν κάθε τυχόν απορία. Μαζί του μάλιστα εκτός από τον ατζέντη του, ήταν και ο πατέρας του. Με τον πατέρα του ο Βερδού έχει πολύ καλές σχέσεις. Είναι πολύ δεμένοι και τον ακούει για πολλά θέματα ενώ τον συμβουλεύεται συχνά για την ποδοσφαιρική του καριέρα και το τι θα πρέπει να κάνει για την εν γένει πορεία του.

Το τριετές συμβόλαιο και ο παράγοντας οικογένεια

Μίλησε εν τέλει για συμβόλαιο 3 ετών με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και όχι για 2 χρόνια. Η πρόταση που του έγινε (3+1 χρόνια με περίπου 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους) φαίνεται πως τον καλύπτει απόλυτα -από κάθε άποψη- όμως ο Γιοάν Βερδού θα γυρίσει για λίγες μέρες στην Ισπανία όπου θα κουβεντιάσει με την οικογένειά του για την προσφορά που του έγινε και κατόπιν τούτου θα πάρει την τελική του απόφαση και θα δώσει την οριστική του απάντηση στην ΠΑΕ το αργότερο μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Πολύ σημαντικό ρόλο στην λήψη της απόφασής του θα παίξει η σύζυγός του και γενικότερα η οικογένειά του ενώ φυσικά εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν.

Όπως προέκυπτε μάλιστα από την Ισπανία ένας σύλλογος που εξέφρασε την Παρασκευή ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι η ομάδα της Σοσιεδάδ. Πρόκειται για μία ομάδα που φέρεται να είναι αρκετά αποφασισμένη για να κάνει την κίνησή της για τον Βερδού. Οι Καταλανοί ήταν πάντως βέβαιοι για την συμφωνία Ολυμπιακού(σ.σ. που παράλληλα κυνηγά και άλλες μεταγραφές)-Γιοάν Βερδού ενώ ορισμένοι έκαναν λόγο ακόμα και για ιατρικές εξετάσεις για τον έμπειρο άσο, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα της Εσπανιόλ. Κατά τα άλλα το Gazzetta.gr τις τελευταίες μέρες σας είχε προϊδεάσει για όλα όσα θα επακολουθούσαν σχετικά με τον Γιοάν Βερδού με εκτενή ρεπορτάζ από την Ισπανία, όπως μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω, ενώ ήταν το πρώτο site που είχε μεταφέρει την πληροφορία για το ότι οι Πειραιώτες ήταν το φαβορί:

Πλησιάζει ο Βερδού!

«Από εξωτερικό... Ολυμπιακός»

Το ραντεβού και ο Ολυμπιακός!

Σοβαρές προτάσεις για Βερδού

Εβδομάδα... Βερδού!

Απάντηση σε Βερδού!

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα»!

«Φαβορί για Βερδού ο Ολυμπιακός»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα