«Από εξωτερικό... Ολυμπιακός»

«Από εξωτερικό... Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Από εξωτερικό... Ολυμπιακός»

bet365

Ο Βερδού γνωστοποιεί την αποχώρησή του από την Εσπανιόλ και ο Ολυμπιακός είναι στα πρώτα φαβορί. Τι λέει ο παίκτης, αναμονή και αισιοδοξία στο λιμάνι.

Η υπόθεση Βερδού

Το gazzetta.gr αλίευσε από την Ισπανία τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μέτωπο του Γιοάν Βερδού. Όπως προκύπτει τόσο από πληροφόρηση από έγκριτους ρεπόρτερ της Εσπανιόλ αλλά και το περιβάλλον του ίδιου του παίκτη το μεσημέρι της Πέμπτης στην συνέντευξη Τύπου που θα δώσει θα ανακοινώσει πιθανότατα την αποχώρησή του από τον σύλλογό του και ίσως ακόμα και τον επόμενο προορισμό του.

Στο μυαλό του Βερδού αμφιταλεύονται ακόμα οι επιλογές Ισπανία ή εξωτερικό. Από την ισπανική αγορά εκτός από τις Μπέτις, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ υπάρχουν ακόμα και οι Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ στην λίστα τους τον έχουν ακόμα πέραν του Ολυμπιακού ομάδες από την Αγγλία, την Ιταλία και την Ρωσία. Ο έμπειρος Ισπανός χαφ θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και τις τελευταίες ώρες ζυγίζει όλα τα δεδομένα.

Αναφορικά με τα φαβορί από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός παραμένει ένα εξ αυτών και μάλιστα εξακολουθεί να είναι πολύ ψηλά. Σχετικά με την ισπανική αγορά οι Μπέτις, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ εξακολουθούν να... παίζουν πολύ δυνατά για τον Γιοάν Βερδού που έχει καταφέρει να γίνει εξαιρετικά περιζήτητος σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές και έχοντας δεχθεί αρκετά καλές προσφορές. Εκείνος από την μεριά του επιζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα του δώσει μία άλλη κατεύθυνση και πορεία στην καριέρα του.

«Αυτήν την στιγμή το πιο πιθανό είναι να φύγει από την Εσπανιόλ ενώ εφόσον επιλέξει εξωτερικό ο Ολυμπιακός έχει σαφείς ελπίδες να τον αποκτήσει. Είναι μία από τις ομάδες που είναι αρκετά ψηλά στην λίστα των προτιμήσεών του», αναφέρουν ισπανικές πηγές για τον μέλλον του πεπειραμένου άσου. Κάποιοι πάντως δεν απέκλειαν ακόμα και παραμονή του στην Εσπανιόλ μόνο που «συγκεντρώνει πια πολύ λίγες πιθανότητες».

Οι Ισπανοί πάντως εμφανίζονταν τόσο σίγουροι για την αποχώρησή του, που υποστήριζαν πως το ταξίδι του προέδρου της Εσπανιόλ στην Βραζιλία είναι για να βρει τον αντί-Βερδού. Όλα λοιπόν φαίνεται πως θα κριθούν την Πέμπτη, εκτός και εάν ο Βερδού επιλέξει να μην ανακοινώσει την επόμενή του ομάδα, της οποίας την φανέλα θα φοράει τη νέα σεζόν.

Στο λιμάνι από την άλλη αναμένουν τις τελικές εξελίξεις για να κινητοποιηθούν ακόμα πιο έντονα. Ο Βερδού άλλωστε αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τους στόχο. Στον Ολυμπιακό παράλληλα δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την έκβαση της υπόθεσης. Ευελπιστούν πως στο τέλος ο αξιόλογος Ισπανός χαφ θα κλείσει στον σύλλογό τους αν και αναγνωρίζουν τις δεδομένες και μεγάλες δυσκολίες ενός τέτοιου μεταγραφικού εγχειρήματος.

Για Τρέχο και Μάξι Ροντρίγκες...

Από τον Ολυμπιακό διέρρεαν την Πέμπτη πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μάξι Ροντρίγκες και Τρέχο. Ωστόσο πληροφορίες από την Ισπανία ανέφεραν πως ο δεύτερος φέρεται να είναι στην λίστα του Μίτσελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα