«Φαβορί για Βερδού ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί για Βερδού ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί για Βερδού ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και ρεπορτάζ από την Ισπανία χρίζεται φαβορί για την απόκτηση του Γιοάν Βερδού που το αργότερο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αποφασίζει για το μέλλον του.

Το topfichajes.com διέρρευσε από το επίσημο προφίλ του στο twitter πως οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση οδηγού για τον Βερδού. Οι λόγοι είναι δύο βάσει των ισχυρισμών και των πληροφοριών των Ισπανών: ο πρώτος είναι πως ο Ολυμπιακός δίνει καλά χρήματα και δεδομένα καλύτερα από την Εσπανιόλ και ο δεύτερος το Τσάμπονς Λιγκ. Ο Γιοάν Βερδού -που φυσικά δεν συνιστά το μόνο ανοιχτό μεταγραφικό μέτωπο των πρωταθλητών καθώς υπάρχει και ο Μιγκέλ Τόρες- καλείται εν μέσω των διακοπών του να καταλήξει το που θα κλείσει.

Ισπανία ή Ολυμπιακός; Οι Ισπανοί μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει ρόλο φαβορί στην... κούρσα αυτή, όμως σε τέτοιες υποθέσεις τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ειδικά όταν εμπλέκονται και άλλες ομάδες για τον ποδοσφαιριστή και ενώ καλά κρατεί και το ενδιαφέρον από Αγγλία μεριά. Το βέβαιο είναι πως το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο 30χρονος Ισπανός χαφ θα έχει οριστικοποιήσει το κατά πόσον θα μείνει ή όχι στην Εσπανιόλ (σ.σ. κάτι δύσκολο) ή εάν θα κλείσει σε ισπανικό σύλλογο ή στην ομάδα του Ολυμπιακού.

* Στην Ισπανία το Σάββατο υπήρχαν αναφορές και δημοσιεύματα πως ο Μίτσελ θα κριθεί άμεσα στον Ολυμπιακό και πως το προσεχές διάστημα θα είναι καθοριστικό για εκείνον. Πάντως οι Πειραιώτες έχουν καταστήσει σαφές εδώ και μέρες πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μίτσελ ή Χουάνχο Λορένθο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα