Εβδομάδα... Βερδού!

Εβδομάδα... Βερδού!

Εβδομάδα... Βερδού!

bet365

Ο Βερδού δεν μένει στην Εσπανιόλ και μέσα στην εβδομάδα ο παίκτης θα γνωρίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ρόλος της οικογένειάς του, η Βιγιαρεάλ, η Σεβίλλη και το Champions League με Ολυμπιακό!

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν για τον Ολυμπιακό από το μέτωπο του Γιοάν Βερδού, αφού ο πρόεδρος της Εσπανιόλ Γιοάν Κογιέ ανακοίνωσε την Δευτέρα πως δύσκολα θα τα βρουν οι δυο πλευρές.

Με βάση δημοσίευμα της ιστοσελίδας «football-espana.net» ο ισχυρός άνδρας της Εσπανιόλ απέρριψε το ενδεχόμενο νές πρότσσης στον 31χρονο μεσοεπιθετικό, που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, αφού υπήρξε διαφωνία τόσο στις απολαβές του ποδοσφαιριστή όσο και στον χρόνο διάρκειας του συμβολαίου. Οπως είχαμε τονίσει, ο Καταλανός είχε στείλει το δικό του μήνυμα στη διοίκηση για άμεση απάντηση και αυτή ήρθε σήμερα, αλλά ήταν αρνητική. «99% θα φύγει από την ομάδα» τόνιζαν από το περιβάλλον του, αν και τις επόμενες ώρες η διοίκηση θα έχει νέες επαφές με τον μάνατζέρ για μια... τελευταία προσφορά. Ολυμπιακός ή Βιγιαρεάλ; Οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού, η παρουσία Μίτσελ, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι στοιχεία που δεν αφήνουν αδιάφορο τον 31χρονο, ωστόσο η Βιγιαρεάλ έχει πιθανότητες λόγω... οικογένειας. Ο Βερδού θέλει να μείνει Ισπανία, τον πιέζουν οι δικοί του και τα «Κίτρινα Υποβρύχια» είναι έτοιμα να τον ικανοποιήσουν. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήνουμε στην άκρη και την Σεβίλλη του Έμερι, με τον οποίο έχει καλές σχέσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα