Ολυμπιακός: Συμμετείχε στο πρόγραμμα DigiRoot της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Newsroom
Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί, αυτή τη φορά συμμετέχοντας σε πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Erasmus+.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να πρωταγωνιστεί και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο πειραϊκός σύλλογος έδωσε το «παρών» σε ένα ακόμα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Erasmus+.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, με εκπρόσωπο την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων (European Multisport Club Association), Χριστίνα Τσιλιγκίρη, βρέθηκε στις Βρυξέλλες και συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα DigiRoot.

Οι συζητήσεις, πάνω στο εν λόγω πρόγραμμα, αφορούσαν την υποστήριξη αθλητικών συλλόγων βάσης σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, έγινε αναφορά στο πώς η υιοθέτηση της ψηφιακής τεχνολογίας μπορεί να βελτιώσει τις δραστηριότητες των συλλόγων, ώστε να αυξηθεί η βιωσιμότητα και η αποδοτικότητά τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα