Παγκόσμιο Κύπελλο Rugby League: Υπερήφανοι στην Ελλάδα για την παρθενική εμφάνιση (vid)

Βασίλης Τσίγκας
Παγκόσμιο Κύπελλο Rugby League: Υπερήφανοι στην Ελλάδα για την παρθενική εμφάνιση (vid)

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Rugby League, Στιβ Γεωργαλλής, εξέφρασε την υπερηφάνια του για την προσπάθεια των παικτών του, στην παρθενική εμφάνιση της Ελλάδας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπορεί η παρθενική παρουσία της Ελλάδας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου Rugby League να συνοδεύτηκε με ήττα από τη Γαλλία, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και μόνο η παρουσία της χώρας μας στα γήπεδα της Αγγλίας δεν αποτελεί μια τεράστια επιτυχία.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Πρέπει να θυμάστε ότι αντιμετωπίζαμε μια επαγγελματική ομάδα και στην ομάδα μας υπάρχουν μόνο τέσσερις - πέντε παίκτες που έχουν προπονηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι υπόλοιποι έχουν δεύτερες δουλειές και πολλοί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το rugby ως κάτι πρωτεύον στη ζωή τους. Δεν πληρώνονται από το rugby», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Στιβ Γεωργαλλής, μετά την ήττα από την Γαλλία με 34-12 στο Ντονκάστερ, στο πλαίσιο του Α’ ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ προσπάθησαν οι παίκτες μου να σκοράρουν έστω μία φορά. Το ότι σκοράραμε τελικά δύο φορές και η δεύτερη ήταν στα τελευταία δευτερόλεπτα, αποδεικνύει πόσο σήμαινε γι’ αυτούς να εκπροσωπούν την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Γεωργαλλής.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο αρχηγός της Εθνικής, Τζόρνταν Μιντς. «Είμαι πολύ υπερήφανος για όλα τα παιδιά. Η προσπάθεια που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο μας βοήθησε στο δεύτερο να σκοράρουμε. Αν ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι σε κάποια σημαντικά σημεία, ίσως να τους πλησιάζαμε ακόμα περισσότερο», τόνισε ο Έλληνας ομογενής από τη Νέα Ζηλανδία.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το παρθενικό παιχνίδι της Ελλάδας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου Rugby League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα