Οι ευρωπαϊκές δράσεις του Ολυμπιακού για το πρόγραμμα "APPLE"

Newsroom
Οι ευρωπαϊκές δράσεις του Ολυμπιακού για το πρόγραμμα "APPLE"

bet365

Συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές δράσεις του Ολυμπιακού για το πρόγραμμα "APPLE" (APProaching to a sport and health lifestyLE).

Το Δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού ΣΦΠ:

«Συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές δράσεις του Ολυμπιακού για το πρόγραμμα "APPLE" (APProaching to a sport and health lifestyLE) με αθλητικές δραστηριότητες και workshops σχετικά με την φυσική δραστηριότητα και την υγεία.

Το Έργο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, για τη σημασία της άσκησης και της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσω μιας σειράς σεμιναρίων και ημερίδων που διοργανώνει ο Ολυμπιακός. Οι δραστηριότητες αυτές εστιάζουν όχι μόνο στην προώθηση του αθλητισμού αλλά στην υγεία σε ευρύτερη προοπτική.

Η συνεργασία με τους νέους είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των συνθηκών υγείας της σημερινής και της μελλοντικής κοινωνίας. Τους επόμενους μήνες θα διεξαχθούν και άλλες δράσεις με τα σχολεία του Πειραιά σε συνεργασία με τις Ακαδημίες και τους Προπονητές του Συλλόγου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: Ολυμπιακός ΣΦΠ

Τελευταία Νέα