NFL: Παίκτης του Τάμπα Μπέι έβγαλε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Κώστας Ευθυμιάδης
NFL: Παίκτης του Τάμπα Μπέι έβγαλε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού

bet365

Ο Αντόνιο Μπράουν κατηγορείται πως αγωνίζεται με fake πιστοποιητικό εμβολιασμού στο NFL.

Ενας ακόμη παίκτης του NFL βρίσκεται στο στόχαστρο λόγω της απόφασής του να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Σε αντίθεση με τον Ααρον Ρότζερς όμως, ο Αντόνιο Μπράουν των Τάμπα Μπέι Μπακανίρς, ξέφυγε με αυτό που έκανε.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο wide receiver των πρωταθλητών, έβαλε την μνηστή του, το μοντέλο Σίντνεϊ Μόρο, να ζητήσει από έναν γνωστό της να του βγάλει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού, έναντι της αμοιβής των 500 δολαρίων.

Ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνθηκε ήταν ο πρώην μάγειρας του Μπράουν, ο Στίβεν Ρουίζ, ο οποίος φαίνεται πως είχε και τις… άκρες για να του βγάλουν πιστοποιητικό στο οποίο θα έγραφε ότι έκανε το μονοδοσιακό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ο Ρουίζ όμως δεν κατάφερε να του βγάλει το πιστοποιητικό, αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα κατάφερε να βγάλει για τον εαυτό του ένα. Ο Ρουίζ το έβγαλε στην φόρα όμως επειδή, όπως ισχυρίζεται, ο Μπράουν το οφείλει 10.000 δολάρια.

Ο παίκτης λέει ότι έχει εμβολιαστεί κανονικά, ενώ το ίδιο ισχυρίζεται και η ομάδα του. Ο δικηγόρος του ανέφερε πως αν «αποδειχθεί ότι δεν το έκανε, τότε θα είναι χαρούμενος να το κάνει και μπροστά στις κάμερες αν δεν τον πιστεύουν».

Το NFL δεν υποχρεώνει τους αθλητές να εμβολιαστούν, ωστόσο όσοι δεν το κάνουν οφείλουν να είναι σε αυστηρή καραντίνα, αλλά και να τηρούν άλλα μέτρα όπως καθημερινά τεστ, υποχρεωτική μάσκα, αποχή από ομαδικές προπονήσεις (άνω των 3 ατόμων), γεύματα χωρίς κανέναν άλλον αθλητή ή μέλος της ομάδας δίπλα τους κ.α., ειδάλλως τα πρόστιμα είναι τσουχτερά τόσο για τους ίδιους όσο και για τις ομάδες.

Αν διαπιστωθεί πως υπάρχει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού σε μέλος ομάδας, τότε η υπόθεση πάει δικαστικά καθώς επιβάλλονται κατηγορίες σε βάρος του προσώπου που το έκανε, το οποίο δεν θα έχει και δικαίωμα παρουσίας στην ομάδα του.

Ο Μπράουν την 3η αγωνιστική είχε χάσει το ματς κόντρα στους Ραμς καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα