Πρώην άσος του NFL χτύπησε με μανία την πρώην σύντροφό του μπροστά στο παιδί τους (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
Πρώην άσος του NFL χτύπησε με μανία την πρώην σύντροφό του μπροστά στο παιδί τους (vid)

bet365

Σοκάρει η επίθεση που δέχτηκε η πρώην σύντροφος του Ζακ Στέισι στο σπίτι της.

Ένα σοκαριστικό βίντεο ενδοοικογενειακής βίας έρχεται να προστεθεί στο NFL, αυτή τη φορά από έναν πρώην παίκτη.

Ο Ζακ Στέισι, running back που πέρασε από διάφορες ομάδες, αλλά πλέον έπαιζε σε μικρότερες λίγκες, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε στο σπίτι όπου μένει η πρώην σύντροφός του με το 5 μηνών παιδί τους.

Άγνωστο προς το παρόν γιατί, ο Στέισι επιτέθηκε με μανία στην γυναίκα, γρονθοκοπόντας την και στην συνέχεια την πέταξε κάτω και έριξε πάνω της την τηλεόραση που βρισκόταν στο σαλόνι! Κι αυτά μπροστά στο μωρό τους, με τον Στέισι αφού χτυπά με μανία την άτυχη γυναίκα, να φεύγει από το σπίτι.

Το θύμα είχε τοποθετήσει κάμερα ωστόσο καθώς φοβόταν για τη ζωή της και έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές:

Αμέσως η αστυνομία του Οκλαντ έβγαλε ένταλμα σύλληψης του πρώην άσου του NFL, ενώ το θύμα, η Κρίστιν Εβανς, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που εξηγεί τι είχε συμβεί και ευχαριστεί όσους βοηθούν για να εντοπιστεί ο Στέισι από την αστυνομία. Εδωσε μάλιστα και στοιχεία του, ενώ ανέφερε πως φίλοι του τον κρύβουν. Τελικά βρέθηκε και συνελήφθη από τις αρχές.

Το βίντεο έχει προκαλέσει σοκ στις ΗΠΑ και δεν είναι λίγοι οι παίκτες του NFL που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία, αποκαλώντας τον δράστη «δειλό». Η Εβανς είχε κάνει αίτημα για περιοριστικά μέτρα, ωστόσο στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου ο Στέισι πήγε στο σπίτι της και ξαφνικά άρχισε να την χτυπά.

«Με χτύπησε στο κεφάλι αρκετές φορές. Τον παρακάλεσα να σταματήσει γιατί ήταν μπροστά το παιδί στον καναπέ» περιγράφει στην μήνυση που του έκανε και στο αίτημα για περιοριστικά μέτρα.

«Με σήκωσε και με έριξε μετά πάνω στην τηλεόραση. Αυτή έπεσε πάνω μου και γύρισε να κοιτάξει ώστε να σιγουρευτεί πως δεν σηκώθηκα. Όπως ήμουν στο έδαφος άρχισε να μου φωνάζει και να λέει ότι τον κατέστρεψα. Μετά με σήκωσε και με πέταξε στο κάθισμα του μωρού. Φοβάμαι για την ζωή μου, αλλά και την ζωή του παιδιού μου» είπε ακόμη το θύμα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά πήρε εξιτήριο αργότερα.

@Photo credits: Video Screen
 

Τελευταία Νέα