Ξιφασκία: Γεωργιάδου και Γκουντούρα επιστρέφουν στην Ορλεάνη μετά τον θρίαμβο του 2021

Newsroom
Ξιφασκία: Γεωργιάδου και Γκουντούρα επιστρέφουν στην Ορλεάνη μετά τον θρίαμβο του 2021

bet365

Η Δέσποινα Γεωργιάδου (ΠΑΟ) η Δώρα Γκουντούρα (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) και η Μαρίνα Παΐζη (ΑΣ Βικτώρια) θα αγωνιστούν στη 2η κορυφαία διοργάνωση σπάθης της τρέχουσας σεζόν, το Grand Prix της Ορλεάνης στη Γαλλία.

Το μυθικό 1-2 που έκαναν η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα, στο γκραν πρι ξιφασκίας της Ορλεάνης πέρυσι τέτοιον καιρό, θα αναβιώσει στη πόλη της Γαλλίας.

Οι δύο πρωταθλήτριες, μαζί με την Μαρίνα Παϊζη, θα αγωνιστούν στον αγώνα που ανήκει στη σειρά του Παγκοσμίου κυπέλλου στην σπάθη, με τις πρώτες δύο να ελπίζουν να επαναλάβουν τον περσινό άθλο.

Γεωργιάδου και Γκουντούρα φιγουράρουν πλέον στο Νο3 και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης αντίστοιχα, έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα σεζόν από τον Νοέμβριο όταν η Γκουντούρα, που είναι μέλος της Team Future της Bwin, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ η Γεωργιάδου ήταν 5η.

Το τουρνουά της Ορλεάνης διεξάγεται από σήμερα ως και το Σάββατο, με την Παϊζη να συμμετέχει με δικά της έξοδα στην διοργάνωση, ξεκινώντας από τα προκριματικά αύριο.

Γεωργιάδου (που η βάση της είναι στην Ορλεάνη) και Γκουντούρα, θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό.

 

Τελευταία Νέα