Ιουλία Καλλιμάνη: Σου... κόβει την αναπνοή (pics & vids)

Gazzetta team
Ιουλία Καλλιμάνη: Σου... κόβει την αναπνοή (pics & vids)

bet365

Η Ιουλία Καλλιμάνη είναι η νέα φωνή, η οποία μας κάνει να ανυπομονούμε να την ακούσουμε από κοντά μόλις ανοίξουν οι πίστες!

Στο ντουέτο με τον Σταμάτη Γονίδη, έκανε το τεράστιο μπαμ με το «Γυναίκα Είναι».

Ωστόσο, έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσική σκηνής.

«Θα αναφέρω κάποιους με τους οποίους έχω βρεθεί στο ίδιο stage και με κάποιους άλλους έχω συνεργαστεί δισκογραφικά. Ο Σταμάτης Γονίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Μάκης Δημάκης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Μπο, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Γιώργος Γιάννιας, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και πολλοί άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες. Σίγουρα ξεχνάω αρκετούς...», θα απαντήσει στη σχετική ερώτηση του Gazzetta Weekend Journal.

Πόσα χρόνια τραγουδάς;

«Τραγουδάω πριν καν κλείσω τα 18 μου χρόνια, εδώ και13 χρόνια».

Ποιο είναι το όνειρό σου;

«Τα όνειρά μου είναι πολλά. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες γι' αυτά! Κάποια απ' αυτά βγήκαν αληθινά».

Τι κάνεις στην καραντίνα;

«Εκμεταλλεύτηκα την καραντίνα στρέφοντας την προσοχή μου στο εσωτερικό του εαυτού μου, συνειδητοποιώντας αρκετά πράγματα για τη ζωή».

Δηλαδή;

«Το πόσα ρευστά είναι όλα και πώς μπορούν να αλλάξουν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη. Δε μασάμε όμως! Προχωράμε με πείσμα, όμορφες μουσικές και καλά τραγούδια».

Σήμερα, μας... κόβει την ανάσα με το «αναπνοή μου». Η Ιουλία Καλλιμάνη, έχει έρθει με την εντυπωσιακή φωνή και λαμπερή παρουσία της για να μείνει. Και θα μείνει.

 

Τελευταία Νέα