Τσιμίκας: «Αφηνιάζει» και... καθαρίζει τα ματς της Θεσσαλονίκης! (vids)

Τσιμίκας: «Αφηνιάζει» και... καθαρίζει τα ματς της Θεσσαλονίκης! (vids)

bet365

Ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή σε τουλάχιστον δύο φετινά ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και ένα με τον Άρη και δείχνει πως η Θεσσαλονίκη του... πάει!

Ο Τσιμίκας φέτος έχει κάνει μία τρομερή χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Σε 37 αναμετρήσεις έχει 7 ασίστ τον αριθμό και έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων από την Ευρώπη και με τον πειραϊκό σύλλογο να τον κοστολογεί στα 25 εκατ. ευρώ ή έστω στα 20+.

Από εκεί και πέρα όμως ο Κώστας Τσιμίκας έχει πρωταγωνιστήσει δημιουργικά και επιθετικά στα ματς της Θεσσαλονίκης με ΠΑΟΚ και Άρη. Και αυτό γιατί στο κομβικό 0-1 της Τούμπας η φάση του αυτογκόλ του Ραντζέλοβιτς βγήκε μετά την δική του τρομερή κούρσα που πέρασε τους... πάντες και μετά σούταρε. Στην ήττα με 3-2 στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ είναι ο παίκτης που βγάζει την εξαιρετική σέντρα στον Γκιγιέρμε για το 0-2.

Εκτός αυτού υπάρχει και το ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου από την δική του σέντρα έκανε το 1-1 ο Μασούρας για να γίνει μετά το τελικό 1-2. Κοινώς σε τρία ματς με ΠΑΟΚ και Άρη εκτός έδρας ο Τσιμίκας έχει φτιάξει τρία τέρματα, αναδεικνύοντας τον ρόλο - κλειδί του.

Επίσης μπορεί να υπάρχει η ήττα στο Κύπελλο όμως στο πρωτάθλημα έχει καθορίσει δύο πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες. Και με ΠΑΟΚ και με Άρη. Με τον Άρη μάλιστα έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού.

- Εδώ μπορείτε να δείτε τα γκολ στο 1-2 για το Άρης - Ολυμπιακός και πιο κάτω τα παιχνίδια των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.




 

Τελευταία Νέα